Šta je novo?

Koja graficka? :(

nikola_jancic

Slavan
Učlanjen(a)
30.10.2008
Poena
309
Posto sam uzeo plocu GIGABYTE P55-UD3R, procesor Intel i7-920 Core 2.66GHz, napajanje LC6600GP-V2.3 600W! Zanima me misljenje korisnika koji imaju ili su imali Asus EAH5770/2DIS/1GD5 grafiku!?
Da li se isplati uzeti nju ili skupiti jos malo para i uzeti GIGABYTE
Radeon HD 4890 1GB GDDR5 GV-R489UD-1GD?
UNAPRED HVALA SVIMA
:wave:

uzmi ili sapphire 5770 ali v2 verziju,a mozes i gigabyte v2 jer kod njih mozes da podignes napon u msi afterburneru pa moze bas fino da se clockuje...zaobidji to napajanje ako je akoko bolje u izmi neko bolje tipa ocz,chieftec,cm,corsair...

dobra ideja! jos je i jeftinija :)...
napajanje sam vec uzeo i to ovde na oglasima :(, jedino da ga stavim u oglas!? (jos je pod garancijom)
hvala puno!!! pozzz

Poslednja izmena:
Iskreno se nadam da si nesto pogresno naveo, jer taj procesor ne ide u navedenu plocu :(

Sto se graficke tice, lepo ti rece covek... 5770, a ako ti treba nesto jace, cekaj 5830, ili skupljaj pare za 5850.

Intel i7-860 2.8GHz 8MB pogresno sam kopirao! Posto sam uzimao u atomu sa sajta sam kopirao nazive! Ploca je 1156 socket i procesor!!! Ploca me je izasla 11300, a procesor 24500! Ram nisam uzeo ni garficku jos!!!

Pa dobro nije lose ni lc power. Trebao sam bolje, ali mi je ponestalo kesa posto sam taj dan uzeo i thermaltake m9 kuciste (bedak je sto sam trazio providnu stranu, medjutim samo je bilo jedno jedino i to bez providne stranice), tako da cu kasnije uzeti jace napajanje. Memorije su dosta skupe, a ni sam ne znam koju ddr3 uzeti!?

Ma ok je onaj LC6600GP-V2.3 600W.
Nije to obican kinez :).
Naravno, mogao si veoma malo doplatiti i uzeti kvalitetnije, ali nije ni bitno.
Sljakace konfa i sa tim napajanjem.

ja imam u mom i7 2x3ghz i rade na 1600,ima burazer transcend 2x1gb i rade mu jos bolje 1600mhz na nesto manje od 1,8v i to cl7 i jos par musterija kojima sam sastavio comp rade na toj brzini...sad uvek moze da bude izuzetak i da ti ne ulete elpida chipovi ali ce se i onda moci na bar 1500mhz

Nazad
Vrh Dno