Šta je novo?

Koja Graficka uz AMD 4200+X2??

gorg

Slavan
Učlanjen(a)
03.09.2007
Poena
309
A sve to na Biostar-ovu plocu TA690G ?
Budzet mi je ogranicen na nekih 8000 dinara ,pa posto ne baratam preterano ovom materijom ,a znajuci ko zna ,koja je karta najbolja za ovu lovu a da na njoj rade sve ,ili bar vecina ,aktuelnih igara tipa : Assesian cread ,Far cry2, bioshock, i slicno .... ??
Vasa pomoc ce mi mnogo znaciti ,i hvala unapred !!!

POZ.

Poslednja izmena:
Nova 9600GT ili polovna 8800GT (pod uslovom da je jos minimum 1god u garanciji).

Polovna 3870 i malo klokni proc i to je to.Pogledaj moju konfu radi opusteno.Samo da je jaci proc mogao bi izvuci max iz karte ali radi i ovako ok.

Ok samo ovih 9600GT ima vise proizvodjaca ,pa koja bi bila dobra ,a za procesor mozda bi mogao da napravim kombinaciju da ga zamenim za neki brzi (ako uspem) pa me zanima koji bi to mogao doci u obzir (vec rekoh da sam za hardwer malo "tutleb" ??
Ima li veze koliko imam memorije (sada imam 1GB Kingston 800Mhz) ?
Hvala Vam na pomoci momci !!!!
Poz.

Ne diraj procesor neces se usreciti sa dobitkom performanci, nadji nekoga da ti clokne malo taj i teraj

Ova Biostar-ova ploca ima "safe overclock sistem" ali nisam nikada to radio ,pa posto jednom mora biti prvi put ima li neko link do nekog uputstva kako to da odradim i dokle bi smeo da dizem ovaj procesor sa box hladjenjem ?
I da , koji proizvodjac grafike i koja od varijanti 9600GT je najbolja ? Ako ima i neka bolja za malo vise love vi slobodno predlozite ali mi molim vas samo napisite i sva ona slova i brojke koji idu uz 9600GT !!

POZ.

Svratih u ComTrade shop i decko mi rece da ovu Safirovu ATI karticu ima po ceni od 7600 din. pa ja na brzaka ne proverih sve podatke do kraja ,pa sam malo svrljao po netu ,ali ako je to ova vredi li sta :

Proizvođač : Sapphire
Model : Radeon HD 4850 512MB DDR3
Procesor
Takt : 625 MHz
DirectX podrška : DirectX 10
Memorija
Interfejs : 256 bit
Takt : 1986 MHz
Povezivanje
RAMDAC : 400 MHz
Slot : PCI Express x16
Priključci : Dual-DVI, S-Video Out,
Ostalo : CrossFire X, VIVO,

Svratih u ComTrade shop i decko mi rece da ovu Safirovu ATI karticu ima po ceni od 7600 din. pa ja na brzaka ne proverih sve podatke do kraja ,pa sam malo svrljao po netu ,ali ako je to ova vredi li sta :

Proizvođač : Sapphire
Model : Radeon HD 4850 512MB DDR3
Procesor
Takt : 625 MHz
DirectX podrška : DirectX 10
Memorija
Interfejs : 256 bit
Takt : 1986 MHz
Povezivanje
RAMDAC : 400 MHz
Slot : PCI Express x16
Priključci : Dual-DVI, S-Video Out,
Ostalo : CrossFire X, VIVO,

Cisto sumnjam da je to ta ;)

Ako nekim cudom ipak jeste, kupuj odmah.

Ima ali po toj ceni mislim da je 4670 ili mozda cak u ludilu cena i neki 4650 sa DDR3 memorijom...Najjeftinije sam cuo zza 4850 da ima za nekih 11000din tako da...Yeah Comtrade i jeftinoca

@dzonika:
U pravu si ,3850 je u pitanju ! Koja je bolja ,ova ili 9600 osd koju ima kum ,pa sam video kako ona radi ,ili da jurim nesto bolje ?!

Pojuri MSI 3850 256mb DDR3 model dok jos ima oko 5000din kosta, po je ubedljivo najbolja kupovina dzabe je 9600GT brzi 10-20% kada kosta 90-100E. Jeste da imas 22' monitor i da nije lose da zbog vecih rezolucija imas i 512mb ali realno nista ti to nevredi bar bez 4850 ili 9800GT a to je vec 130E pa navise.... Sve zavisi koliko para zelis (imas) da potrosis.

Moje misljenje je da ne uzimas nista jace og 9600GT, ako si u prilici uzmi Gainward 9600GT GS, imao sam je pre 8800GT u kompu i sa 8800GT nisam nista dobio u performansama, zato sto mi je proc. malko slab (isti kao tvoj ali radi na 2.7GHz).
Poz.

Za ~82e imas XFX 9600GSO 384MB XXX, overklokovanu verziju koja je brza od 9600GT. Taj proizvodjac je vrlo dobar. Saljem ti na PM gde ima.

Poslednja izmena:
Ok memoriju uzimam sigurno , a 9600GSO 384MB SLI ima moj kum , pa vidim da na njoj rade sve sada aktuelne igre ,ali da nije 384MB mozda hendikep za recimo sledecih godinu-dve jer necu bas svakih 6 meseci uzimati grafiku ?
Hvala svima na savetima,sjajni ste ekipo !!!

4830

Hajde da ne otvaram slicnu, tj. istu temu ja bih samo pitao da li i koliko vredi uzeti ovu Saphire Radeon 4830. Posto sam video da je u nekim firmama i ispod 9000din., uglavnom je tu izmedju 9000 i 10000. Kloknuo bih je malo, citajuci razne review-ove na netu, vidim da kloknuta dostize 4850 model.

Nazad
Vrh Dno