Šta je novo?

Koja graficka sa kvalitetnom slikom?

• Začetnik teme Začetnik teme Zare
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Zare

Čuven
Učlanjen(a)
17.01.2003
Poena
630
Imam novu plocu sa integrisanom grafikom sa kojom mogu samo da izgubim vid pa cu morati da kupim neku PCI Express graficku.
Igrice ne igram, bitna mi je samo dobra (ostra) slika. I da graficka ima pasivno hladjenje i DVI izlaz (u planu je i TFT sa DVI ulazom). Cena max 50 evra.
Sta preporucujete?

Znam da su bile slicne teme ali ovde je na prvom mestu kvalitet slike. Nisam ocekivao da integrisana graficka ima ovako losu sliku.

Pozdrav

a frekvencija osvezavanja da nije do toga
Drzao sam na 100 Hz (1024x768). Kada sam video kakva je slika probao sam 85 Hz i tesko da je bilo bolje. Dalje nisam ni probao do malopre. Onda probam 75 Hz i ima primetne razlike. Slika je dosta ostrija ali opet daleko od dobrog. Mnogo manje me bole oci ali nije to to. Za neko kratko vreme ce posluziti dok ne nadjem neku graficku.

Ima li jos neko neki predlog za graficku 🙂?

JA sam evo presao na Biostar 7200GS 32bit znaci dno dna kosta 1800din a mogu ti reci da posto sam ja imao 8600GT GS da razlike u prikazu slike nema(naravno na igrice zaboravi ako hocesh 7200GS)

Ali kartica je stvarno super tj odradjuje mi sve sem igrica...Pasivno hladjena,temp 34C sa 12 koja duva u nju...ima DVI i VGA ima svojih 128mb DDR2 rama

Topla preporuka dok ne skupish kesh za nesto ozbiljnije...

Nazad
Vrh Dno