Šta je novo?

Koja graficka radi u Chaintech 6BTM?

sveti sava

Čuven
Učlanjen(a)
20.06.2003
Poena
620
Trebaju mi provereni odgovori.

Znaci koje graficka radi u maticnoj Chaintech 6BTM-u? (ati 8500, 9000, 9200, gf2mx400, gf4mx ?...)

pozdrav

Voodoo_NBGD je napisao(la):
GF2 radi svuda 🙂

Ne radi. Licno sam imao muku sa svojom svezekupljenom GF2 kada je svojevremeno bila hit, nije htela da bekne na SOYO i MSI BX. Na VIA-i je radila 😡 Mada pomalo zavisi i od proizvodjaca.
Zanimljivo, ali ASUS GF3 Ti200 DeLuxe radi na navedenim plocama(provereno).
Npr, BTM + P!!!(750/800/... ) ili Cel633@950 + GF3Ti200 + 512MB je odlicna kombinacija

ma treba mi sa tv-izlazom, nadam se da radeoni rade (9000 ili jos bolje 9200). Nego e zna neko koji pinovi treba da se prelepe na kartici, jos bolje da okaci sliku ili link da pogledam.

pozdrav

BokiPK je napisao(la):
Ne radi. Licno sam imao muku sa svojom svezekupljenom GF2 kada je svojevremeno bila hit, nije htela da bekne na SOYO i MSI BX. Na VIA-i je radila 😡 Mada pomalo zavisi i od proizvodjaca.
Zanimljivo, ali ASUS GF3 Ti200 DeLuxe radi na navedenim plocama(provereno).
Npr, BTM + P!!!(750/800/... ) ili Cel633@950 + GF3Ti200 + 512MB je odlicna kombinacija

Bogami, dok sam isao u srednju *svi* koji su imali komp su imali GF2 MX400, a bilo je zaista svakakvih ploca...

9200SE radi na foxconn BX ploci AGP 2x pa mislim da bi trebalo da radi i na toj

Ako se dobro sećam na Chaintech 6BTM ploči da bi proradili i GF2 ke moralo je da se radi prelepljivanje pinova na samoj grafičkoj. Za ove novije stvarno ne znam, a najbolje bi bilo da malo probunariš po netu mada mislim da je mala šansa da to proradi.

Koja: hvala, ta mi je informacija trebala...

Stevs:ne znam koje pinove da prelepim, treba mi neka slicica... ako neko ima, PLIZ, okacite...

pozdrav

6BTM i MX460 radi bez ikakvih trikova. Danas probao... 😉

sveti sava je napisao(la):
Koja: hvala, ta mi je informacija trebala...

Stevs:ne znam koje pinove da prelepim, treba mi neka slicica... ako neko ima, PLIZ, okacite...

pozdrav

Evo, imao si sreće... 😉

ATi 8500 radi i u AGPx1 IntelBX dual CPU plocama
pored ATi Rage3D kartica.
Cak i TNT2 su na takvoj
ploci blokirale Windows nakon podizanja detonatora

Nazad
Vrh Dno