Šta je novo?

koja graficka do 80E

Shakal

Slavan
Učlanjen(a)
28.07.2005
Poena
319
Koju bi mi graficku (i proizvodjac) preporucili do 80 evra...znacilo bi mi i da moze solidno da se oc!

Uzmi Radeona 9550.Solidan za o/c.Za proizvodjaca ti ne znam reci.
Ili uzmi nesto polovno.

Asus 9550, oko 65 evra, ili ako bas hoces do tacno 80 evra neku polovnu 9600 Pro, nijedna nova do 80 evra nije nista bolja od ove od 65 evra.

Asus 9550ge ali obavezno da bude jer je 128bit i odlicno se oc .

Kao sto su gore napomenuki ATI 9550 sa 128bit magistralom bi bio najbolji izbor, proizvodjac nije narucito bitan ali evo ti par koje bi ja uzimao u obzir Sapphire, Club3d, Asus, His

Ja sam zadovoljan. Asus ATI 9550ge. Samo pazi da bude ge. Dok nije bilo ovih vrućina i dok sam držao otvoreno kućište, oc-ovao sam je skoro za 100% :d ... Cena bi treblo da je oko 60e. Za te pare, nema bolje. :)

Poslednja izmena:
hm, zvucite veoma ubedljivo oko te 9550.
evo zasto se dvoumim, preporucio sam drugu da uzme ati9600xt, i on je tu uzeo od asusa, ali sve malo starije igre mu trasno lose rade :mad: ...npr Kotor koji mu bolje radi sa 5600xt :wall: ...doom3 mu lepo radi ali opet neke malo starije ne vrede da se igraju, izmenio je dosta drivera ali opet nista, tako da je prso...pa se sad ja plasim da me ne potrefi ista sudbina.

9600xt je odlicna kartica i MNOGO bolja od 5600xt, njegov problem je najverovatinije u drajverima ili to sto nije stavio noviji patch za te igre

Invader je napisao(la):
9600xt je odlicna kartica i MNOGO bolja od 5600xt, njegov problem je najverovatinije u drajverima ili to sto nije stavio noviji patch za te igre
pa cekaj malo, kako mu za tu budjavu 5600xt ne trebaju patchevi...ali ajde...inace koje drivere bi preporucili...neki koji su dokazano dobri.

poz

Zato što je KotOR OpenGL igra optimizovana za nVidiu... u dvojci je to još izraženije...

Voodoo_NBGD je napisao(la):
Zato što je KotOR OpenGL igra optimizovana za nVidiu... u dvojci je to još izraženije...
True, kotor je meni bolje radio na gf2 Ti nego na 9600 Pro.
Da, mozes i neku Gainwardovu 6200 TC AGP za 85 evra, ali ne znam koliko moze da se klokne.

a sta mislite o AXLE 6200 ili prolink?

Poslednja izmena:
ja sam overklokovao svoj Radeon 9550 na 420MHz core i 500MHz memoriju, kartica je MSI-jeva

sta mislite o: MSI FX5500LF TD128 AGP8x 128Mb DDR Tvout/DVI?

Ubedljivo najgora varijanta od svih pomenutih.

uzmi asusa 9550ge 128bit, bolje za te pare nemash (do 80eu), eventualno kada bi naleteo na gecube 9550xturbo (moze vishe da se klokuje al je i skuplja + kod nas je mozda i ne mozes naci)

Nazad
Vrh Dno