Šta je novo?

Koja Grafa ?

ralos

Slavan
Učlanjen(a)
20.12.2007
Poena
319
Koja DX11 grafa bi bila optimum za moju konfiguraciju s tim da moram da napomenem da imam na napajanju jedan 6-to pinski konektor sto donekle suzava izbor.Nemojte da se ovo pretvori u prepucavanje AMD vs Nvidia vec mi treba konkretan model sa proizvodjacem i gde to mogu da pazarim,koji sigurno moze da se bocne na napajanje ove snage i jedan 6-pinski konektor.Napajanje je chieftec 450 W iako mislim da mi to pise pod moja masina.Jos kad bi u toj radnji hteli da mi racunaju ovu 8800 GT za koju imam originalno pakovanje tj kutiju sa igrom tad bi mi sve leglo idealno.

Neka amd 6770/5770 bi bila ok za tu konfiguraciju.

Mislio sam nesto malo jace tipa 6790 6850 ili gtx 460,ne bih da prelazim sa 256 bita starih 4 godine na kartu sa uzom memorijskom magistralom od toga,nema smisla bez obzira na ddr5 memoriju,molio bi konkretno koja,gde ima da se kupi i posto,ovako teoretski znam i sam ali problem je naci konkretan model sa jednim sestopinskim da ima i da se nadje radnja gde moze da se kupi,zato sam i pitao..Ako nema u NS moze i BG,verujem da sto nema u ta dva grada nema ni dalje u Srbiji..Znaci konkretan model i radnja gde ima da se uzme

Pa ovde se i pitaju drugi,da znam sam ne bi ni gnjavio ljude ovde a dosta sam bas trazio i po netu i po NS obilazio radnje,uglavnom problem je naci kartu sa jednim sestopinskim kolko ima moje napajanje a postoje i 6850 i gtx 460 sa jednim 6-pin,samo sto treba ubosti konkretan model i da ga ima u nasim radnjama,ovih sa dva sestopinska ima kolko hoces,zato pitam ako je neko imao slicnu potrebu ili mozda neko jednostavno je nabasao na takvu kartu sto meni treba i to je to

Poslednja izmena:
Ako imas para uzmi taj ^ Asus, tesko da ces naci nesto bolje od toga.

Imam para nego na zvanicnom sajtu asusa ne pise kolko 6 pinskih treba a video sam lika na youtubeu kad radi unboxing bas te asusovke da imaju dve rupe znaci idu 2 sestopinska sto znaci ne moze na moje napajanje,u medjuvremenu sam nasao Powercolorov 6850 za 130evra u emmiju u BG i trazi jedan sestopinski sto bi mi bilo idealno samo sto za taj powercolor pise minimum napajanje 500w a ja imam 450 W

A da, nema veze sto ti je napajanje 450, ionako tvoj ceo sistem ne moze da povuce ni u ludilu preko 300w, tako da je moje misljenje da je to ok.
Ja sam terao na LC Poweru 550w star 6 godina koji je deklarisan na 378w terao 4890 koji je jos veci potrosac i bilo je sve ok.

Nazad
Vrh Dno