Šta je novo?

Koja fioka + koji HDD

Marko-Dj

Čuven
Učlanjen(a)
09.12.2008
Poena
595
Nisam hteo da otvaram novu temu, pa sam postovao vec u nekoj od postojecih...ali posto tamo niko ni da zaviri, primoran sam da otvorim temu! 😀

Treba mi preporuka za fioku i uz to i HDD...npr od 500 GB, ali ako smatrate da nije velika razlika u ceni onda mozete predloziti 1TB (bice tu i HD filmova😀)!

Posto se bas ne razumem u SATA, ATA itd...znaci nesto sto bi resavalo posao da tu stavljam filmove,muziku itd. Koristio bih ga uglavnom za laptop kao eksterni, ali bih ga kacio i na desktop.

Unapred hvala! :wave:

hoces da ti staje u dzep ili neces?
ako ces ga puno nosati, sto mi je nekako smisleno uz laptop i hoces da ti stane u dzep, onda potrazi gumirani transcend od 2.5" od koliko god hoces gb (mislim da je max 640gb) i skrati si muke... pretrazi forum malo ima raznih misljenja, pa cak i jako negativnih, ali ga ja licno i dalje bezrezervno preporucujem (ovi sto su crkli su srecom jako brzo crkli)
ako ti odgovara da ti stoji kuci, onda uzmi jedan obican 3.5" i to npr samsung f2 green 1-1.5TB... za kuciste ne znam cega ima trenutno na trzistu... licno sam dosta zadovoljan sa chieftek blackboxom, ali verovatno ima i drugih ok izbora (bezi od plastikara...)

... Dok ja, recimo, imam neopisivo lose iskustvo sa Chieftec Black Boxom. Ako ne moras, nemoj uzimati takvu kombinaciju. Ovo ti je savet od mene, a ti preseci.
Moj je u startu (iako je bio nov, neotpakovan) bio neispravan.
Najbolje bi bilo da uzmes neki 2.5" od 500 ili mozda i vise GB i da te glava ne boli. Napaja se preko USB-a i ne moras da vuglis gomilu kablova za sobom. Elegantno resenje, a postedeces se eventualne nekompatibilnosti harda i rack-a.
Ne znam... Da opet kupujem tako nesto, ne bih razmisljao, nego bih dao malo vise novca za 2.5" hard koji je u startu predvidjen da tako radi.
Sada moze da kaze ko sta hoce, ali ovo ti je iz mog licnog iskustva.

Da opet kupujem tako nesto, ne bih razmisljao, nego bih dao malo vise novca za 2.5" hard koji je u startu predvidjen da tako radi.

Bilo je slučajeva čak i ovde na forumu da su i ti 2.5 riknjavali u startu... Nema pravila zapravo.

Nazad
Vrh Dno