Serbianboss
Čuven
- Učlanjen(a)
- 07.01.2005
- Poena
- 660
Interesuje me koje bi digitalne kamere(ne fotoaparat) preporucili do 350 eura.Normalno nije za profesionalnu upotrebu.
Abdee je napisao(la):Ja bih dodao jos malo (~60ak EUR za Canon DC100 ako se ne varam) i uzeo neku DVD kamericu. Meni licno, su DVD kamere daleko udobnije za koriscenje. Mnogo manje cimanja i nerviranja...
Sasa_NS je napisao(la):Za duži zoom najbolje je snimati sa stativa i isključiti ono ****** od digitalne stabilizacije (primetno bluruje sliku)... A što se tiče dugmića, nisam osetio potrebu da ih previše čačkam u toku snimanja. Tada ti samo trebaju record/stop i zoom napred/nazad...
Edit: Preporuka takođe za Panasonic - njihove kamerice po pravilu imaju najbolji odnos cena/kvalitet/performanse...
Bolje da si pitao jeli imao ko srece (para) da ih kupi 🙂.VESKO je napisao(la):Sta mislite o kamerama sa HDD, gledao sam neke JVC, a vidim da ih i Sony ima u ponudi.
Jel ima neko iskustva s njima?
driver je napisao(la):Nasloni kameru na oko i drzi je sa dve ruke, prestani da dishesh da vidish kako je 10x stabilnije
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari