vatrogasac53
Slavan
- Učlanjen(a)
- 18.06.2008
- Poena
- 395
Koja banka ima online sistem koji NE RADI na IE?
Dakle bilo koji drugi brauzer..
Kakve veze ima da li radi na IE ili ne. Važno je da radi na nekom drugom :d
Ja IE koristim samo zbog banke...
Pononvicu ko zna koji put...
Ako zbog browsera odlucujete koju cete banku, vama ne treba banka, vama treba izduvavanje na IE![]()
... Vidim da UniCredit banka i EFG imaju sisteme koji su bazirani na Javi, tj. rade sa svih platformi, pa me interesuje, ako ih je neko koristio, da opiše malo paket usluga, koliko "deru"tj. koliko ima tih skrivenih sitnih troškova koje tek posle vidiš... Naravno, i ostale banke su u igri, bitno je da im sistem radi sa svih pltaformi.
...
Intesa ima limit od 5 besplatnih naloga mesecno preko online-a i vaze samo za IntesaHit racune. 10/15 din. posle toga. Zavisi od banke primaoca.Koristim online usluge UniCredit banke (supruga koristi Intesu) pa da probam da pojasnim:
- za svaki dinarski nalog se naplacuje 15 dinara (intesa besplatno)
Zakonski je nemoguce placati online, mozes samo da popunis formular, ali sigurno moras da odes do banke i das invoice sa razlogom za placanje. (mozda moze da se posalje taj invoice preko online-a skeniran, mada sumnjam)- moguce je online devizno placanje - nisam koristio
Intesa ima limit od 5 besplatnih naloga mesecno preko online-a i vaze samo za IntesaHit racune. 10/15 din. posle toga. Zavisi od banke primaoca.
Zakonski je nemoguce placati online, mozes samo da popunis formular, ali sigurno moras da odes do banke i das invoice sa razlogom za placanje. (mozda moze da se posalje taj invoice preko online-a skeniran, mada sumnjam)
Intesa ima limit od 5 besplatnih naloga mesecno preko online-a i vaze samo za IntesaHit racune. 10/15 din. posle toga. Zavisi od banke primaoca.
Zakonski je nemoguce placati online, mozes samo da popunis formular, ali sigurno moras da odes do banke i das invoice sa razlogom za placanje. (mozda moze da se posalje taj invoice preko online-a skeniran, mada sumnjam)
Kome si prebacivao? Nisu ti trazili nista osim razloga transfera??
Fizicko lice... Nista me nisu pitali...
je najveće đubre od e-banking softvera ikada napisano.Volksbank online
...u Erste banci nema smaranja sa Cdom i IEom....
TAN kartica mislim da se tako zove![]()
Koja banka ima online sistem koji NE RADI na IE?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari