Kod nas prilican broj banaka koristi Halcom servis (Erste, Unicredit...)
Koliko banke zadrzavaju potvrde o uplatama?
U Intesi 6 meseci koliko sam upoznat.
Da li je moguce da tako mala stvar kao cuvanje uplata na duze koja bi ih kostala 1gb vise po korisniku ne postoji?
Na zalaost u ovoj drzavi moze odjednom da vam se "pojavi" npr Infostan od pre 5 godina koji navodno nije placen.
Koja je svrha online placanja ako ja moram da to stampam na papir ili u pdf da bi cuvao kao dokaz?
Koliko banke zadrzavaju potvrde o uplatama?
U Intesi 6 meseci koliko sam upoznat.
Da li je moguce da tako mala stvar kao cuvanje uplata na duze koja bi ih kostala 1gb vise po korisniku ne postoji?
Na zalaost u ovoj drzavi moze odjednom da vam se "pojavi" npr Infostan od pre 5 godina koji navodno nije placen.
Koja je svrha online placanja ako ja moram da to stampam na papir ili u pdf da bi cuvao kao dokaz?
Ali kako mislis da ti se to poveze sa nasom bankom uopste? Ako oni ne salju direktno u nasu banku, jedino ti licno mozes da saljes sam sebi (sto ce prvi put kada saljes cekati da potpises izjavu o prilivuNa nasu ne moze da leze jer oni ne uplacuju na nase racune direktno. Zato mora preko njihove ili da uzimam kes na ruke.
Zanima me da li je isplativo da mi se to povezuje sa nasom bankom (Intesa) jer imam vec napravljen paypal na njoj ili da uzmem neku njihovu online karticu (koju?)?
A kako bi to "automatiski" transferovao ako oni ne salju ovde sami?Takodje me zanima prenos novca odande. Da li mi se isplati da se novac automatski transferuje na moj racun u Srbiji
Ali kako mislis da ti se to poveze sa nasom bankom uopste? Ako oni ne salju direktno u nasu banku, jedino ti licno mozes da saljes sam sebi (sto ce prvi put kada saljes cekati da potpises izjavu o prilivu).
Ovo mi je bitno. To nisam znao. Kolika je mogucnost da mi blokiraju racun?Sto se PP tice bolja ti je opcija da imas njihovu i napravis novi - ovaj mogu da ti blokiraju jer mu pristupas iz USA a pretpostavljam da ti je zemlja nesto drugo.
Kao sto sam gore opisao. Frima uplati pare na racun banke u USA pa onda prema tim instrukcijama oni salju za SR.A kako bi to "automatiski" transferovao ako oni ne salju ovde sami?
Ovo bi moglo da u PayPal temu bolje?
ma i skupa je, nego eto - ima je![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari