Šta je novo?

Koja AGP za 8x slot??

• Začetnik teme Začetnik teme bukum
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

bukum

Slavan
Učlanjen(a)
13.06.2004
Poena
319
zanima me koju graficku do 60e mogu da udenem u moju Microstar nforce2 MS-6570 plocu! Ima AGP slot 8x! ne bih da bacim pare na neku skupu kartu ako ne mogu makslimalno da je iskoristim na tom slotu!

Pa kartu neces moci da iskoristis zbog Athlona kojeg imas (verovatno)...Sto se tice kupovine uzmi neku slabiju 7300,mada za te pare je i to malo teze...Pokusaj da nadjes nesto polovno

imam athlon XP 2500+ ! Treba mi nesto da potera wow sa npr noramal ili high detaljima ukoliko je to moguce!
sta mislite za Club 3D x1300pro 256mb AGP??

Poslednja izmena:
imam athlon XP 2500+ ! Treba mi nesto da potera wow sa npr noramal ili high detaljima ukoliko je to moguce!
sta mislite za Club 3D x1300pro 256mb AGP??

procesor ti je i vise nego dovoljan za WOW.Znaci potrebna ti je samo neka solidna grafa.Od novih bi mogao da uzmes jedino 9600pro ili eventualno neki x1300pro.Znam da ovo niko ne voli kada se kaze ali kada bi dodao jos nekih 20-30E mogao bi da uzmes i novi(ako nadjes) x800 koji je odlican.Od polovnih tu su ti na raspolaganju: fx5900,9800pro/xt,6600,6600GT.Eto pa ti vidi sta ces da radis.

ljudi sve modele sto ste naveli su ok 70e ili preko !!! gde da nadjem ja tolike pare?! 😀

pa ne znam sta da ti kazem.Probaj da skupis jos malo para,zaradi.....ili mozes ove nedelje da stavis sve sto si skupio na ManUtd i uzmes neku malu kintu(sala).*** ti oces za male pare da se naigras,e pa ne ide to tako.Da li bi uzimao nesto polovno?

Poslednja izmena:
pa sta znam najbolje je nesto sto ima garanciju! jel sve te gore navedene kartice mogu da poteraju wow na high detaljima posto je to jedina igrica koju trentuno igram !

9600xt

Ja imam vec dve godine asusovu 9600 xt i radi ko satic, i far cry na veri hi, fear ko mleko, cod 1 i 2 itd, itd. samo memorije nakrpi na minimum 1 giga ili vise i nemas da brines!

AGP 8x

PowerColor 9600Pro, 256Mb, 128bit, 400MHz, DVI, S-Video. Na dan 18.04. cca 57.96€.
Prijatno.:lupko:

Ja imam vec dve godine asusovu 9600 xt i radi ko satic, i far cry na veri hi, fear ko mleko, cod 1 i 2 itd, itd. samo memorije nakrpi na minimum 1 giga ili vise i nemas da brines!

{Ne pali coveka , ti sa tom kartom nemozes na medium da igras normalno te igre.}

Ako pazaris 6600gt starije igre tipa farcry ces moci da igras na high bez aa i af , igre kao fear na medium a vecinu novih na low...

Slazem se za 9600XT nema sanse da odradi FEAR kao mleko(gledao svojim ocima) i medium je za nju super a i to se vuce...Definitivno 6600GT za tebe ali je problem naci a i ako nadjes cene je ko Bartona...samo da ti kazem da sam ja za cenu polovne 6600GT uzeo 7600GS takodje polovan ali pod garancijom josh 11 meseci...toliko

ljudi samo da vam kazem da sam uzeo 7600gs i veoma sam zadovoljan, bar za sada! jos je nisam testirao na nekoj malo zahtevnijoj igrici jer trenutno igram warhammer 40k!
poz

Nazad
Vrh Dno