Šta je novo?

Kohan ll i bagovi

White_Dragon

Slavan
Učlanjen(a)
13.11.2004
Poena
319
Juce sam instalirao Kohana l , mnogo mi se svidja , ali imam i problema:Mini map mi je redovno potpuno zatamnjen(ma koliko istrazio mapu),kad kliknem na upgrade baze seljaci pocnu da je ruse...Pogledao sam verziju i video da je :1.1.4.0k2.
Jel zna neko adresu sa koje bih mogao da skinem 1.0 verziju(ako uopste postoji) ili neku drugu?

Neko je pisao nesto na tu temu u jednom drugom postu ali ja sada ne mogu da nadjem taj post. Bas je pisalo u vezi upgrade-a baze. Da li je moguce da se to desava? To je OGROMAN bag.

Pisao sam (verovatno) ja. Kohan 2 je totalno zabagovan sa komandama, retko koja radi kako treba. Kliknes na upgrade a uradis self-destruct, kliknes na attack a nista ne reaguje, kliknes move on ostane u mestu i tako dalje. Igru je nemoguce igrati.

Ozbiljno? A meni se ovako na prvi pogled bas dopala, i sada mi cuci na HD-u da je igram kada zavrsim neke pucacine koje se brze prelaze. Ima li neki patch?

Cini mi se da nisi ti to pisao, jer je taj neko dao objasnjenje kako to uraditi ispravno.

Ja sam kao poceo da igram igru i ne rusi mi zgrade za sada ali sam se smorio kada sam video da je i meni mini mapa skroz zatamnjena odnosno crna! Skinuo sam i patch.

Da li neko ima resenje?

Nazad
Vrh Dno