Šta je novo?

Kohan II

S.R.S.T

Slavan
Učlanjen(a)
17.10.2004
Poena
304
da li je neko probao Kohan II i da li mu sve funkcije u toku igre rade? ( kad god hocu da upgrejdujem grad pocne da se rusi)

to je zato shto je u pitanju piratska verzija... zato ju je i gotovo ne moguce igrati.. potoji vec thread o ovom... search search...

Ja sam skinuo patch, nisam je igrao posle toga ali moguce da to ispravlja...

Evo, malopre sam ucitao igru da probam to sto kazes, doduse stigao sam do prve kuce i kliknuo na upgrade i radnici su poceli da je grade. Da li je stvar samo kod grada? Ne znam sta podrazumevas pod gradom jer ne igram igru, ona cuci vec mesec dana na kompu i ceka da dodje njen red. :)

Video sam na "odredjenim" sajtovima vise verzija fixovanix exe-ova za 1.0, kao i novi fixed exe za 1.1.15; da probate s njima, a?

Ne znam sta ti je to 1.1.15 iako sam to i ja video. Jedini patch koji postoji je 1.1.5 i za njega sam skinuo EXE. Ima li svrhe da skinem samo taj EXE a da prethodno nemam patch iste verzije?

Nemam pojma, a da skidam 3.2MB da bih video NFO nema teorije :)

Evo, sad' sam pogledao, taj .EXE 1.1.15 ja koristim sa patchom 1.1.5 i radi (jer nisam mogao da nadjem EXE 1.1.5) .

Nemoguce da niko nije igrao igru.

Desavalo se i meni ali nisam parchovao vec izbrisao jer mi se igra nije svidela

Ogi. je napisao(la):
Evo, sad' sam pogledao, taj .EXE 1.1.15 ja koristim sa patchom 1.1.5 i radi (jer nisam mogao da nadjem EXE 1.1.5) .

Nemoguce da niko nije igrao igru.

Igrao sam originalnog Kohana kao i njegov expansion pack. Igra je preterana. Za drugi deo nisam nasao vremena ali cu ga probati sa poslednjom zakrpom. Pomenuti slucaj rusenja gradjevine prilikom upgrade je prisutan na piratskoj verziji koja je prva stigla. GameCopyWorld je naravno imao resenje i za taj problem.

Vrh Dno