Beograd, Novi Beograd@mlax37
Odakle si?
Beograd, Novi Beograd@mlax37
Odakle si?
Meni su pred zimu krenuli jedan po jedan senzori da crkavaju. Kupio sam na aliju senzore i zaboravio sam da ih dam serviseru pre neki dan kada sam ostavljao auto. Sad sam se setio.
Uglavnom, rekao mi je da on ne moze da ih upali i da skoknem do Lav auta za to... Stoje senzori 6 meseci, izgleda da ce sacekati zimu :d
Uopste mi ta opcija ne nedostaje. Ne znam sta nam treba da to uradimo sami, moram da proverim.
Ja sam aktivirao ovu opciju preko Diagboxa za PSA vozila, ali ne radi, ili ja ne znam...Drzim par sekundi taster na daljincu posle otk(zak)ljucavanja vozila. Sta li je potrebno od HW? Citao po netu da je nekima radilo posle aktivacije.Na nekim automobilima ovo je standardni feature. Čak ne treba ni dvo/troklik - dovoljno je samo da se duže drži dugme za otključavanje/zaključavanje. Dugo držanje dugmeta za zaključavanje zatvara sve prozore, panoramu i navlači unutrašnju zavesu panorame. Dugo držanje dugmeta za otključavanje otvara sve prozore i panoramu, jedino gepek ne otvara.
Pozdrav
plus uparivanje oko 35e
Da ovo važi za vozila vw grupacije i još neka. Na starom autu je prvi vlasnik od kojeg sam kupio namestio da se svi prozori zatvaraju običnim klikom na zaključavanje. Ljudi moji kako je ovo korisna opcija. Nisam ni znao dok je nisam imao. Jednostavno ne brineš, samo zaključaš auto, kao što bi i inače radio, i znaš da su svi prozori zatvoreni. Ako hoćeš da ostaviš otvorene onda možeš duplim klikom ali ta funkcija se realno koristi par puta godišnje, a ova svaki dan više puta.Na nekim automobilima ovo je standardni feature. Čak ne treba ni dvo/troklik - dovoljno je samo da se duže drži dugme za otključavanje/zaključavanje. Dugo držanje dugmeta za zaključavanje zatvara sve prozore, panoramu i navlači unutrašnju zavesu panorame. Dugo držanje dugmeta za otključavanje otvara sve prozore i panoramu, jedino gepek ne otvara.
Pozdrav
aliexpress.com/item/1005006838035596.html Ove sam uzeo ali kostalo je tada tipa 20$, sad vidim da su nabili shipping bzvz.Daj link gde si uzeo
Ja sam aktivirao ovu opciju preko Diagboxa za PSA vozila, ali ne radi, ili ja ne znam...Drzim par sekundi taster na daljincu posle otk(zak)ljucavanja vozila. Sta li je potrebno od HW? Citao po netu da je nekima radilo posle aktivacije.
Hdje bih mogao naci semu sa brojem sasije sta da uradim da malo pogledam? Ako je neka mala izmjena tipa dodavanje modula u vrata (uz skidanje tapacirunga) na postojecu instalaciju (zice) bilo bi ok, ne bih bas da provlacim neke kablove dodatne. Ne bih bas da komplikujem za neki feature bez kojeg se moze.Za zatvaranje prozora da dugo drzanje tastera daljinskog treba ili modul u vratima ili zica od BSI do motora prozora vrata Peugeot, Citroen.
Kod mene u autu zica i imam samo zatvaranje, sa modulom dobijes i otvaranje i zatvaranje.
Po broju sasije moze da se dobije sema veze i da vidis sta su uradili i ako postoji auto sam tom opcijom da prepravis ozicenje da bi radilo.
Za zatvaranje prozora da dugo drzanje tastera daljinskog treba ili modul u vratima ili zica od BSI do motora prozora vrata Peugeot, Citroen.
Kod mene u autu zica i imam samo zatvaranje, sa modulom dobijes i otvaranje i zatvaranje.
Po broju sasije moze da se dobije sema veze i da vidis sta su uradili i ako postoji auto sam tom opcijom da prepravis ozicenje da bi radilo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari