Šta je novo?

KODI i addonovi za Kodi (za bildove postoji druga tema)

Znači tilovi.com ne radi,a ovaj drugi za titlove jer funkcioniše?

Ja sam probao par njih i ne rade a na subtitles.org nisam se nikad ni registrovao. Ali odem na sajt titlovi.com skinem prevod i onda ubacim kad pustim film. Jeste malo procedura jer sam navikao da to uradim u dva klika ali ***

Evo i addon opensubtitles_by_opensubtitles, nije potrebna registracija.
Install from zip file i u opcijama za prevode se namesti da koristi i opensubtitles (pored titlovi.com)

Prilozi

• service.subtitles.opensubtitles_by_opensubtitles.zip
    383.1 KB · Pregleda: 130
ja u zadnjih nedelju dana imam problem sa kodijem, osim sto naravno ne ucitava prevode sa titlovi.com , aj nekako se I tu snadjem ali je sada definitivno slabija slika nego ranije iako hocu da pogledam istu epizodu kao ranije,pise hd ali slika uzasna, isto mi je I na laptop I na android box preko exodusa ili covenanta, ne znam sta da radim , ako moze pomoc?

Registruj se na Alluc.ee, pa kopiraj API u covenant i exodus. Ima hd-a koilko hoćeš :smoke:

Evo i addon opensubtitles_by_opensubtitles, nije potrebna registracija.
Install from zip file i u opcijama za prevode se namesti da koristi i opensubtitles (pored titlovi.com)

Odlican... Radi, hvala :)

Sto se tice filmova hd, 3d, 4k a i svasta pored filmova skoro sam pronasao Nemesis addon. Za sada je perfektan uz brdo Hd. Exodus je kod mene otisao u penziju.

Poslednja izmena:
Uradio sam update kodi na 17.5 i sad nece da mi prikaze real debrid linkove. Kada pretrazuje vidim da je nasao i onda kad se pojavi spisak linkova nigde nema real debrid. Ne znam koji mu djavo.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Evo sredio sam. Trebalo nesto oko url resolver da se izbrise. To do sada nikad nisam radio.

Poslednja izmena:
Ja nemam pojma sta se kod mene desava ali mi ne radi ni jedan add on skoro. Ne radi mi Pro Sport, NBA on demand, Modbro, Modbina, Nemesis.... Na Nemesis mi stalno izbacuje da nisam konektovan na mrezu.

Meni izađe error i log check za nemesis a poprilično sam osakaćen izboru hd filmova a imam i exodus i covenant

Isto je tako bilo i kod mene dva dana posle instalacije. Mislio sam da vise ne radi ili da nesto nije u redu sa njim, svasta pokusavao a na kraju reset rutera za net. Posle reseta sve proradilo normalno, posle toga se jos dva puta to desilo i resim taj problem resetovanjem rutera.

Zasto je tako ne znam ali kod mene ta procedura uspeva za sada.

Addon za titlovi.com (install from zip file)

Prilozi

• service.subtitles.titlovi-master.zip
    54.7 KB · Pregleda: 170
Meni titlovi.com nikad nisu radili ni na jednom uređaju sa kodijem...

@adamche, bravo čoveče! To se čekalo, pošto već neko vreme ne rade njihovi titlovi.

@altru nemoguće. Meni su radili do pre 10-ak dana. Sa ovim fix-om rade ponovo :cigar:

Čini mi se da ne rade real debrid linkovi (preskače ih). Da li još neko ima sličan problem?

Bas slabo pratim izmene za Kodi/OSMC. Imao sam exodus, nesto Fusion nije radio i kao opravise ga. Dosao repo ali nikako da instaliram Exodus. Kao krene da skida i samo prestane. Jel neka fora po sredi ili jednostavno da za****m Exodus i instaliram nesto trece?

Da li imate neki all in one zip fajl ili mozda link za neki kvalitetniji setup sa sve addonovima za Kodi?

Nikad ga pre nisam koristio ali vidim da ima raznih varijanti pa bih da nabavim neku sto prostiju varijantu za caleta da moze da gleda filmove i TV online (ako to uopste moze).

Tema ima 60+ stranica pa mi je malo predugacko da listam sve.

Hvala unapred

ubaci OsijekBuild,ima dosta toga za ExYU+sve bitno za Filmove i Serije....

Prilozi

• osijek.wizard.zip
    157.8 KB · Pregleda: 114
Uh, ovaj osijek build mi je totalno rasturio kodi! Za početak je ubio gomilu drugih addonova, a onda mi je totalno ubio vezu sa NAS-om... Kad probam da ponovo ubacim putanje do NAS foldera kodi prijavi kako share nije available? Probao sam i nfs i smb i sad ne mogu da pristupim video fajlovima kroz kodi... Kakav je bre to add on koji sve razhebe? Ueghhh...

A to nije addon, nego build. Sad sve moras izbrisati pa ispocetka.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Ajd jedno po jedno, šta sad da izbrišem, osijek build ili šta već? I šta kad ga izbrišem? Ajd za te nestale addonove mi nije problem, nego bih samo da vratim pristup fajlovima na NAS-a, kako to da izvedem?

Ajd jedno po jedno, šta sad da izbrišem, osijek build ili šta već? I šta kad ga izbrišem? Ajd za te nestale addonove mi nije problem, nego bih samo da vratim pristup fajlovima na NAS-a, kako to da izvedem?
Kodi moras izbrisati pa od nule instalirati. Nas ces morati opet da konfigurises. Biraj ili sam da instaliras addonove ili na cisti kodi instaliras osijek pa nas. Osijek mora na cisti kodi ili budali...
Nijesam strucnjak kako da dodas fajlove sa NAS-A, ali ima sigurno dosta tutorijala na youtube

Poslednja izmena:
Uspeo sam bez brisanja bilo čega... Osijek ima dovoljno addonova koji mi trebaju a NAS sam rešio...najpre sam ručno ubacio naziv NAS-a kao novi network place i on se pojavio kao putanja i onda sam odatle a ne iz SMB vratio dodatne putanje do foldera na NAS-u sa video materijalima...tako da sad sve radi.

Plasim se da ce ti biti u korišćenju bagovit jer nije isao clean install :(

za sada deluje da je sve manje vise ok, ali ok, ako bude nekih problema krenucu od pocetka...ne koristim bas precesto addonove, kodi mi je vise plejer nego bilo sta drugo...a i bez osijeka ume da bude bagovit...

Nazad
Vrh Dno