Šta je novo?

Kod koga uzeti ADSL u Beogradu ???

Cene Beotel:
256kbps : 1.390 din (sa studentskim popustom: 1250 din)
512kbps : 2.490 din (sa studentskim popustom: 2020 din)

Cene Telekom:
256kbps : 1425 din
512kbps: 2137 din

Naravno, za Telekom ne zaboravi ni setup od 5000 dinara.

Verovatno si ovo sve vec znao :) , ali ako ti Beotel dobro radi, moj savet ti je da ne menjas. Eto jedan prijateljski savet...

Pozdrav
Ja dobih Telekomov flajer u kome nude:
Neograničeno telefoniranje u lokalu
50% popusta ka dva 064/065 broja
Adsl 512/128
za oko 2800 din (pdv uključen)
Mislim da ne naplaćuju pristup.
Doduše piše da je ovo promo ponuda i da te cene važe dva meseca po aktiviranju. Ne piše kolike će da budu posle.

Dobio sam net u petak. Utisci su sledece. Za sad dobro radi. Brzina kojom se spaja je 248/60 kb/s (neznam da li se nekad spojio na 256/64), maksimalan normalan download je 25KB/s a isto tolko i za torrente. Prosecna brzina za torrente 20KB/s (dobar torrent). Torrente sam obicno skidao nocu. Probacu jedan dan da skidam nesto i preko dana pa videcemo kako se tad ponasa. Za sada sam zadovoljan.

Poslednja izmena:
Beocity
koristim oko 1 god i odlichni su shto se podrshke tiche a i veza retko kada pukne
za p2p su, koliko sam provalio, ochnjni jer forsiraju neki paket koji nudi neke pogodnosti za p2p
Interesantna preporuka sa tvoje strane, s obzirom da je covek sam naveo, i to citiram:
"Najvaznije je da nefiltriraju portove, da lepo radi P2P".

Koja je onda svrha tvog posta?

Bio sam danas da uplatim net u Beotelu u Futuri, i dobio sam Lineage2 DVD
sa 14 dana free igranja . Dele diskove novim i starim korisnicima .
Znaci ko voli doticnu igru i dvoumi se oko izbora, pravac Beotel :d

Poslednja izmena:
Bio sam danas da uplatim net u Beotelu u Futuri, i dobio sam Lineage2 DVD
sa 14 dana free igranja . Dele diskove novim i starim korisnicima .
Znaci ko voli doticnu igru i dvoumi se oko izbora, pravac Beotel :d

A ja bio u utorak i nista mi nisu dali :smoke:
Nego ja potpisao ugovor, dobio opremu, montirao i sada cekam Lelekom. Devojka iz Beotela mi rece da mogu da cekam i dve nedelje :zgran: Ipak ja juce vrteo neke telefone i nasao ljude koje rade na terenu :) i kazu da su primili nalog za moj broj i rekli su da ce to odraditi danas ali ipak nista
Iz iskustva mi recite koliko cu da cekam

Ja cekao tacno 2 nedelje, a ortak dobio za dva dana :d
Bitno je da ces uskoro da uzivas .

Ja sam zvao Telekom tehnicku podrsku i rekli su mi da je minimum 30 dana ispitivanje tehnickih mogucnosti, *****luk. Zasto 30 dana??? Jel moze to bre nekako da se skrati??? Ja sam vec na ADSL-u ali kod dobro poznatih majmuna - BeocityNET.

Kako stoji situacija pri menjaju provajdera, želeo bih sa beotela na telekom, jer ima iko iskustva jesu li velika čekanja, centrala Krnjača.

Kori znash i sam da je moja tranzicija koshtala mene jedno 4 meseca nemanja neta. Tako da cuti i vozi taj beotel :)

Ja sam na SCnetu i verovali ili ne radi do jaj@, 512 je stvarno 512 (ide oko 60-64K) nista nije filtritano, a nemaju grace period (ko sezam da posle 15 dana ako ne uplatis ode net) znaci mozes da preskocis jedan mesec ako nemas kintu ... nemaju puno korisnika pa to sve radi ko zmaj ...

Nazad
Vrh Dno