Šta je novo?

Kod koga na servis B&W DM 100

Arahne

Čuven
Učlanjen(a)
09.07.2000
Poena
630
Moja oprema  
Laptop
Lenovo Thinkpad p50
Mobilni telefon
Samsung S9+
Pristup internetu
  1. Optički internet
Koji servis preporuchujete? Stoje vec dugo ******i, a ja ih nesto veceras gledam pa mi zao, greota, nekad su mi pruzali lep ugodjaj. By the way sa kojim pojachalom da ih uparim, a da to ima smisla?

Šta je ******o? Membrane? Elektronika?
Imam par prastarih AIWA zvuičnika (išli uz stub), jedan stajao preko 10 godina bačen u garaži, sa pocepanim vešanjem bas membrane.
Ovde sam ga nosio:

Zvučnik servis,
Siniša Rankov,
Prvomajska 77 Zemun
tel. 011-3163467

To je jedini servis za koji znam. A zvučnik odlično radi :)

Ne bih da reklamiram, ali i ja sam pre 3 godine nosio neke "Pioneer" zvucnike kod tog Sinise u Zemun. Bio sam zadovoljan, odlicno radi.

Poslednja izmena:
Veoma dobre kutije,steta da stoje neiskoristene.
Ja ih imam uparene sa nekom isto tako starom YAMAHOM i sve jos uvek lepo radi.

Deca mi sjeb... zvuchnike, pojachalo, a ja prolazio kroz faze 5.1 zvuchnika i takko ta proser.... i resio da krenem od pocetka tj. od onoga sto imam u kuci. Sad gledam da popravim zvuchnike i pojacalo (technics sa-gx200l :D) i da pravim neki jeftin sistem ubuduce. Hvala svima na odgovorima.

Sinisa (Sinevoice) iz Zemuna je odlican (da ne kazem bas najbolji), slobodno nosi tamo.

Sinisa "Sinevoice" iz Zemuna je pazovacki sloser, i najveci samoreklamer na ovim prostorima. Dobar je samo za bizuteriju od zvucnika. Ne bih hteo da iznosim moja losa iskustva sa njim, iskustva mog kuma i jos par ljudi koji imaju prilicno skupocene i dobre zvucnike.

Sinisa "Sinevoice" iz Zemuna je pazovacki sloser, i najveci samoreklamer na ovim prostorima. Dobar je samo za bizuteriju od zvucnika. Ne bih hteo da iznosim moja losa iskustva sa njim, iskustva mog kuma i jos par ljudi koji imaju prilicno skupocene i dobre zvucnike.

Postujem, samo ja, moj kum i jos par ljudi koje znam su imali pozitivna iskustva sa njim (ali ozbiljno).
Ne reklamiram nikoga, postujem objektivnost, ali gornja recenica je stvarno tacna.
Nego, lako je nekoga opljunuti, a ne odgovoriti na pitanje. Preporuci onda nekoga dobrog.

I koga onda preporucujes?

S obzirom da si moderator ne bi trebalo da postujes na ovaj nachin. Ako imas konkretnu prichu ili predlog reci sta imash.

I koga onda preporucujes?

Recimo momka, koji mi je pre 2-3 god. izuzetno lepo i pedantno odradio neke pasivne bas membrane, radi u onom soliteru iza restorana Mars na Drinu u ul. Cara Dusana na Dorcolu. Negde sam zagubio telefon, probacu da ga nadjem, ali znam da se servis zvao "Ton".

S obzirom da si moderator ne bi trebalo da postujes na ovaj nachin. Ako imas konkretnu prichu ili predlog reci sta imash.

S obzirom da sam moderator, treba da postujem na ovaj nacin, da bih ljudima predocio unapred sta moze da im se desi. Sto se tice price ona je malo duza, a konkretno svodi se na to da je Sinisa uspeo da mi slomi krajeve membrana na bas zvucnicima koje su od bekstrena. Pre toga mi se hvalio kako on ima najbolje rastvarace lepkova na svetu i najbolje lepkove koje on pravi! Kad sam ga pitao kako je uspeo da mi unakazi membrane, bilo je, pa znas, ovaj, onaj, eto desilo se, u stvari nisam ja, to je momak koji radi kod mene..... itd. Uzgred budi receno tada u to vreme, nikakvog momka nikada nisam video tamo ni dvoristem da prolazi, a kamo li u servisu. Sta reci?

Recimo momka, koji mi je pre 2-3 god. izuzetno lepo i pedantno odradio neke pasivne bas membrane, radi u onom soliteru iza restorana Mars na Drinu u ul. Cara Dusana na Dorcolu. Negde sam zagubio telefon, probacu da ga nadjem, ali znam da se servis zvao "Ton".

Dok sam živeo na Dorćolu, nosio sam par zvučnika različizih vrednosti kod njega.
Jeftino nije hteo da radi a za ono skuplje je bila ozbiljnija cena.
Inače je u "ulazu" između te (milsim da je trenutno zatvorena) kafane i "Novog Doma" salona nameštaja...

0641173581
0113288164
Cara Dusana 60

Jako lepo iskustvo sa doticnim majstorom. Preporuka.

Majstor Gonzo, to mu je nadimak.
Jako dobar majstor i znam da nikada ali nikada nije bio skup i birao sta popravlja.

Sinisa (Sinevoice) je i oficijalni serviser B&W zvucnika, kao i mnogih drugih. U kvalitet rada ne ulazim, al' moja "okolina" ima pozitivna iskustva. Naravno, volim da cujem i suprotna iskustva, a i sam sve uzimam sa dozom rezerve.

Sinisa NIJE oficijelni serviser B&W Korata, jer da jeste te peetchke ne bi trazile 120evra za visokotonac na DM601...nekad je bio oficijelni...sada mu ne treba beda od tih seljaka i prodavaca magle iz Korata.

Sinisa jeste malo kratkog fitilja ali hoce da pomogne i trosi svoje vreme na tebe, daje savete koji su nekad mnogo bitniji jer znas u kom pravcu da ides i ne moras da SKUPO gresis sa uparivanjem komponenti.

Sa njim pozitivna iskustva, imao i njegove zvucnike.

A taj Gonzo, da nije mozda Nesa Napijalo? I on je dobar , vrlo dobar ali mislim da je skuplji od Sinise.

POZZ

ima jedan dobar majstor u zemunu ulica Vojni put, kad skrenes sa autoputa prema novom sadu, ima ulica levo i desno, ti ides levo.Imao sam vizit kartu ali sam je izgubio.Sasvim dobar majstor

Stara okretnica autobusa 15, kraj Prvomajske ulice, broj 120A. Sidje se iz busa, prodje kroz pumpu, pa jedno 100m uzvodno jednosmernom ulicom.

Da li moze neko da osvezi ovu temu sa informacijama, kod koga odneti zvucnike na proveru/servis u Beogradu?

Ja sam za sada nasao:

Dorcol (TON), cara Dusana
Zemun (Branko), prvomajska 120
Dorcol (NN akustik), kap. Misina

p.s. nadam se da nisam prekrsio neka pravila foruma :/

Nenad Napijalo - NN akustik

Nenad Napijalo - NN akustik

Pozvao ga (nasao kontakt na sajtu) i lik me bukvalno oduvao.
Kaze ne radi servis. Ja pitam da li samo sad zbog situacije, pa ce da otvori uskoro ili uopste se time vise ne bavi.
On kaze da ne radi uopste i ne zna odakle mi ideja... Ja kazem video na sajtu. On pita na kom sajtu... kaze "Sta pise na sajtu?"
Na kraju sam ga zamolio da mi preporuci nekog i rekao je da "zaista ne zna".
Sve u svemu nadrealno iskustvo...

p.s. Ostavljam mogucnost da se javio njegov saljivi komsija da napravi foru jer sam inace skroz ostao zbunjen.

Probaj Sinevoice - Sinisa Rankov.

Pozvao ga (nasao kontakt na sajtu) i lik me bukvalno oduvao.
Kaze ne radi servis. Ja pitam da li samo sad zbog situacije, pa ce da otvori uskoro ili uopste se time vise ne bavi.
On kaze da ne radi uopste i ne zna odakle mi ideja... Ja kazem video na sajtu. On pita na kom sajtu... kaze "Sta pise na sajtu?"
Na kraju sam ga zamolio da mi preporuci nekog i rekao je da "zaista ne zna".
Sve u svemu nadrealno iskustvo...

p.s. Ostavljam mogucnost da se javio njegov saljivi komsija da napravi foru jer sam inace skroz ostao zbunjen.

Bezveze.
Meni je popravljao kutije po preporuci, doduše, nije bilo baš pre malo godina, odlično je uradio posao i nije me odrao.
Izvini što sam te "namestio" za ovo, nije mi bila namera.

edit: nije mi jasno, lepo mu piše na sajtu da radi servis zvučnih kutija.

Sinevoice je odlična preporuka, Siniša Rankov je znalac svog posla.

Prilozi

• Screenshot 2020-04-23 at 22.51.17.png
    Screenshot 2020-04-23 at 22.51.17.png
    602.3 KB · Pregleda: 77
Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno