Šta je novo?

Kod koga ADSL u BG-u(ajmo ponovo)

LOL
Anyway, treba ovih dana da potpisem ugovor, Neobee mi je primamljiv zbog cene ali vidim da, ili su ljudi zadovoljni, ili vriste na njega, nisam pametan...

deka je napisao(la):
U cemu je fora da ja od ptt-a dobijem odgovor da "nema tehnickih mogucnosti za uvodjenje ADSL-a" a imam ISDN?!?!?!?

Zato sto ISDN nema veze sa ADSL-om.

voka_gsw je napisao(la):
Ćuti, meni je jedan provajder rekao da nemam tehničkih mogućnosti za ADSL, a ja ga već imao jedno 3 meseca kod drugog provajdera ))

Moras prvo da se odjavis kod postojeceg provajdera pa onda da se prijavis kod drugog. Jednostavno na jednom telefonskom broju ne mozes da imas 2 ADSL prikljucka i zato ti kazu da nemas uslova.

Ne, nije u tome fazon, već sam se prijavio na nekoliko provajdera za ADSL. Teh. mogućnosti postoje od juna (čini mi se) na mojoj centrali, i na sve prijave sam dobio pre ili kasnije, naravno, pozitivan odgovor i uzeo kod YUBCa dok je jedan provajder odgovorio da nemam mogućnosti. Mislim, smešno.

ovo gore navedeno je zhalosno tachno. poznanik se prijavio kod vishe provajdera sa ADSL i jedan provajder mu je rekao da na njegovom broju ne mozhe da se uvede ADSL, dok ga je drugi provajder najnormalnije pozvao da potpishu ugovor.

to je samo rech o posebnoj vrsti marketinga, koji je nemoralan, ali svakako poslovan

Ima li neko iskustva sa PTT ADSL-om ???
Razmisljam da predjem na njih...zanimljive cene...512:eek:)

e da ajde pls neko da napishe iskustva sa ptt-om...jos ako ima 512...znachi iskustva i ako je moguce kako stoji s pingovima ako igra igre

sunshine je napisao(la):
e da ajde pls neko da napishe iskustva sa ptt-om...jos ako ima 512...znachi iskustva i ako je moguce kako stoji s pingovima ako igra igre

Da malo vrnem thread nazad na pocetak, i meni bi znacio ovaj podatak. Trenutno sam kod Eunet-a, prosek 2-2,15 Gb download dnevno, ali paket 512 kod ptt-a izgledaja zanimljivo.

Pozdrav,
Igor

Nazad
Vrh Dno