Haludza
Čuven
- Učlanjen(a)
- 15.12.2001
- Poena
- 619
Skinem ja drugaru winxp pro sp2 lite "narodnu" verziju sa naglaskom na LITE. Cela instalacija tog wina zauzima 90mb posle instalacije 190MB sa sve SP2. I sto je najludje, sve radi, win je mega brz, zauzima samo 70-80 mb rama (naspram "normalnih" 200-300), svi drajveri se lepo instaliraju, directx 9.0c sa sve updateovima, svi programi shljakaju, ma idila. Ali da ne bude sve tako sjajno, win nevidi sata diskove uopste, cak ni nakon instalacije drajvera za plocu. Tj vidi on njih, medjutim kad se iz my computer-a klikne na neki sata disk, win kaze nesto na foru: disk nije formatiran, hoces da ga formatiras da/ne.. Win uopste ne vidi NTFS particije na sata diskovima!? A sve ostalo radi najnormalnije (na fat ata disku 60gb) ? Naravno diskovi su jos + 500 gb tako da ga mozda i to buni. Sa drugim winom full sa sp1 nikad nisam imao ovakav problem.
ps. komentari tipa: sta ce ti to, ili lite je bezvezno izbagovano djubre, ili instaliraj normalan win - nisu potrebni..
Znam da su jos sa sp1 to ispravili i ubacili podrsku za sata, ali bih voleo nekim patchom (ne full sp1), dll-om, tweakom, da probam da nateram da ovo radi na winxp-lite-u..
U cemu je gvinta..
Hvala..
ps. komentari tipa: sta ce ti to, ili lite je bezvezno izbagovano djubre, ili instaliraj normalan win - nisu potrebni..
Znam da su jos sa sp1 to ispravili i ubacili podrsku za sata, ali bih voleo nekim patchom (ne full sp1), dll-om, tweakom, da probam da nateram da ovo radi na winxp-lite-u..
U cemu je gvinta..
Hvala..
Poslednja izmena: