- Učlanjen(a)
- 21.07.2003
- Poena
- 410
Ja sam dobio danas pa rekoh da napravimo malu anketu da vidimo koliko ljudi je vec dobilo i koliko ih je zainteresovano.
Moorhuhn je napisao(la):I kako izgleda? Koju si tarifu uzeo i koliko te to košta?
pozdrav. :wave:
Kazi mi molim te koja je tacna oznaka modema, da bih video za freebsd/linux drajvere.....audiofreak je napisao(la):Ja sam dobio danas ...
audiofreak je napisao(la):Izgleda strava u odnosu na dial-up koji sam godinama koristio. A i telefon je slobodan...
Uzeo sam 256/64 flat za 2,199 din mesecno kod Sezama. Setup je bio besplatan jer sam se prijavio medju prvima.
Po mojoj racunici to je i usteda. Ja sam uzimao flat za dial-up (750 din) i imao jos minimum 1100 din na racunu za telefon na Internet impulse (gledao sam listing) tako da za priblizno iste pare imam 5x brzu vezu i slobodan telefon.
Pretpostavljam da je doplata iznosila 1200din?audiofreak je napisao(la):Inace ja sam doplatio za Ethernet router...
Pominjao je neko vec na forumu....audiofreak je napisao(la):@Viktor:
Jeste, kako znas?
Smith je napisao(la):audiofreak, pinguj neke servere tipa
www.google.com
cs.tehnicom.net
(i neki server na sezamu)
pa postuj rezultate da vidimo kako radi
audiofreak je napisao(la):Dobijas hardverski firewall i mogucnost da povezes vise racunara. Ukoliko ne koristis ili ne nameravas da koristis Linux to ti bas i nije neophodno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari