За шта си узео авр? Филмове и/или музику?
Немаш суб(ове)?

Finalni setup trenutno...
Zvučnici - odgovarajući i pripadajući pojačalu - Hydini od izvrsnog stručnjaka Gorana iz Mladenovca...tool 😍
a zvucnici?
Finalni setup trenutno, dok ne bude prilike za sledeći nivo, što neće skoro.
Pogledajte prilog 506952
Stereo:
Wiim Pro - Fosi ZD3 (sa Ipower 2 i Lusya opamp) - Onkyo A9130 - Kef Q350 - Qed svi kablovi - handmade stalci punjeni i plastificirani (oko 20kg komad).
Za ovaj setup sam napravio 2 pozicije, prva gde su "parkirani" a druga 80cm u prostor od zadnjeg zida za slušanje i spajkovi "integrisani" u pod, probao sam i više vrsta točkića i nije išlo, ovako "samo škljocne" u obe lokacije i to je to.
Pogledajte prilog 506953
Pogledajte prilog 506954
Pogledajte prilog 506955
Za filmove:
Zidoo Z9X - Denon S650H - Wharfedare WH-D2 5.1 set (sub radi i sa Onkyom kada se sluša muzika) - LG B4 - kablovi Oehlbach.

Ako je tebi dobro, i nama je.Ne znam koliko je Hi-Fi:
Aktivni zvucnici Elac Debut Connex DCB41
DAC Fiio K5pro ESS
Wiim mini

👍PMC i MA kao firme nisu baš za poreðenje, a tek ta dva modela.
Uživaj, uzeo si odlične kutije, što si i sam zaključio.
S obzirom da su relativno pristojne osetljivosti na 8 oma, ne čudi me što ih “mali” Ampino dobro “vozi”.
Što se tiče DAC-a, to je već stvar ličnog ukusa, meni nikad nijedan Sabre do sada nije legao, što opet ne znači da je DAC čip sam po sebi loš, daleko od toga, ali to je moje lično iskustvo do sada.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari