Šta je novo?

Ko servisira Canon ccd chip

solim

Slavan
Učlanjen(a)
04.12.2004
Poena
319
U kom servisu moze da se zameni ccd chip na A95?
Nekada sam citao da se to radilo dzabe i kod nas. Da li jos neki servis to radi za dz?
Poz i hvala

tek sad videh da sam napisao "Canon ccd chip" mislio sam ccd chip na canon aparatu

Poslednja izmena:
A search ,nista tesko kliknuti 2 puta ?

no

Pixel plus

Mihizova 22, Beograd, Stari Grad
Telefon: 011 339 2844

Poslednja izmena:
Ako ti je crkao senzor, slobodno ga baci jer opravka kosta vise nego taj aparat.

I to se radilo za dz na A70 zbog fabricke greske.

Koliko ja znam nije samo na A70 (mada ne mogu da tvrdim).

Meni je na prastarom A60 crkao chip i zamenili ga bez nadoknade. Jos uvek je u funkciji. Naravno da sam ih castio.

Re:

Relativno skoro sam menjao ccd senzor na A95 u Mihizovoj.Zamena je bila besplatna i bila je gotova za 7-8 dana.

I ja sam imao slicno iskustvo sa servisom u Mihizovoj, za svaku pohvalu su. Ja sam imao isti problem sa A85, i to sam aparat ostavio u petak u 17:05 (iako rade do 17h) vec u ponedeljak su me zvali da mogu doci po parat, da je zamenjen ccd i da se ne polaca nista. Stvarno sam bio iznenadjen da u ovoj zemlji moze nesto tako da se obavi i to u takvom roku. Jer obicno sve sto vazi u svetu ne vazi u Srbiji. Drugaru je se slican siptom desio na A95 i ja sam ga odneo opet kod njih da se ne cima on jer je meni bilo zgodnije ali se ispostavilo da nije CCD iako je isto imao crni ekran i normalno pokazivao meni kao i ranije slikane slike, problem je bio u nekom flat kablu i zamena je bila nekih 4-5000 din sto mu nije bilo isplativo obzirom na starost i vrednost aparata.

Vrh Dno