Šta je novo?

Ko radi sa Virtual CD-om?

• Začetnik teme Začetnik teme bibby
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

bibby

Čuven
Učlanjen(a)
09.12.2000
Poena
680
Bah... odaaavno nisam koristio ovaj program. Napravio sam dva virtuala GTA3 igre. Kada kliknem na Setup.exe fajl izbaci mi error da ne moze da pokrene instalaciju, imate li predstave gde je greska?

Prvo instaliram igru, a zatim snimim na virtual cd, uvucem doticni naslov u vcd i vozi.Koristim trenutno virtual cd 4, a nameravam da se vratim na virtal drive 6.2 firme farstone.

Ja sa winiso programom napravim iso kopiju diska, koju mogu da narezem kasnije ako hocu, a emuliram je sa daemon tools-om. Ta kombinacija radi fenomenalno. Ti virtualni cd-ovi i drive-ovi i sl. programi koji i kopiraju i emiliraju, hoce da naprave takve glupe simptome, odnosno da brljave. Ovako sa winisom napravisu kopiju, koja moze da se reze, i koja je besprekorna a posle emuliras sa daemonom, jos nisam imao nikakvih problema s njim, dok je virtual drive imao svoje tripove.

Izgleda da stvarno ima tripova. OK, probacu ove programcice koje predlazete.

Ja sam instalirao GTA3 i onda samo snimio drugu disk. Nisam prvi, jer ga trenutno ne trazi. A nadam se da ga i u buduce necetrazititype;

Amon_Ra je napisao(la):
Bah... odaaavno nisam koristio ovaj program. Napravio sam dva virtuala GTA3 igre. Kada kliknem na Setup.exe fajl izbaci mi error da ne moze da pokrene instalaciju, imate li predstave gde je greska?

Mozda nije napravio dobar virtual cd, desi mu se to ako je disk izgreban ili tako nesto. Probaj sa virtual drive - om. Ja jos nisam imao problema sa njim. I prvo napravi vcd fajl, pa onda sa virtuelnog cd - a pokreni instalaciju
Aj :wave;

Ajde dajte link za Virtual CD,ali neki gde nije trial verzija

ICE je napisao(la):
Ajde dajte link za Virtual CD,ali neki gde nije trial verzija

Idi na google i kucaj virtual CD, a posle na astalavistu i trazi crack
Zar je to tako tesko uraditi🙂

Daemon je ubedljivo najbolji i ne treba ti nikakav crak key itsl.
Inace taj "drugi" disk od GTA3 je nezgodan za citanje jer je 90min CD i snimljen kao audio! Probaj vise puta...

Nazad
Vrh Dno