Šta je novo?

ko prebacuje vhs > divx?

nickname

Čuven
Moderator
Učlanjen(a)
21.02.2002
Poena
705
Kolegi je potreban neko ko bi mogao da (za razumne pare) prebaci neke isečke sa vhs-ova i prebaci ih na divx.
Znači nije u pitanju cela kaseta nego više njih i sa svake treba skinuti po nekoliko minuta i sve to poređati na jedan divx snimak. Na divx-u nije potrebna nikakva montaža, samo da snimci idu jedan za drugim.

Preporuke i kontakte ovde ili na PM a ja ću ih proslediti "nadležnima"
hvala...

Imam ja jednog drugara.Posalji mi tvoj telefon na pm pa cu mu proslediti da mozete da se dogovorite.

Irac

nickname je napisao(la):
Kolegi je potreban neko ko bi mogao da (za razumne pare) prebaci neke isečke sa vhs-ova i prebaci ih na divx.
Znači nije u pitanju cela kaseta nego više njih i sa svake treba skinuti po nekoliko minuta i sve to poređati na jedan divx snimak. Na divx-u nije potrebna nikakva montaža, samo da snimci idu jedan za drugim.

Preporuke i kontakte ovde ili na PM a ja ću ih proslediti "nadležnima"
hvala...

Ja to radim profesionalno BEZ gubitka kvaliteta, cena 150 din sa sve diskom naravno..pozdrav

Irac

pa zar mislis da bih ovu cenu drzao i opstao do sada da ne ide. Ja sam poceo sa prebacivanjem na DVD pre skoro 3 godine kad je DVD rezac bio 550 eura i nije bilo skoro nigde da se nadje prazan DVD medij,

i tako radimn sa VHS na DVD za 350 din na Verbatimu a na DIVX za 150 po CDu-maksimalno moze 1 sat na CD da stane u punom palu sa neznatnim gubitkom kvaliteta dok je na DVD-u slika kao original bez gubitka kvaliteta.

U cenu je uracunato: rad+medij+DVD box ili CD case, kolor omot+poklon kalendarce.

Sta mislis?

Pozdrav

Veoma ti je pristojna cena. Svaka cast.

I ja kazem... mene drugar smarao da prebacujemo tako nesto... a ja nit mpeg2 codec, nit ispravan video u kuci |] na kraju sam skontao da ni skart adapter vise nemam... skenjao se decko i snasao bez mene na kraju...

Nazad
Vrh Dno