Šta je novo?

Ko peva?

Imam jos bolju ideju skupimo se nas npr. nekoliko pa se hardujemo, znaci ja tebi moje mp3-ove ti meni tvoje itd. I ovako su me ovi moji smorili.

Evo mog spiska, tj sta mi je trenutno na hardu, izuzev domacih izvodjaca. Track-ovi su skoro svi DJ Sterbinsky, ili neke nekomercijalnie techno, progresive-house stvari. To za razmenjivanje je dobra ideja, samo sto sam ja malo "daleko". Sve u svemu mozemo se dogovoriti oko eventualnog narezivanja jedan drugome.
poz

Vocko je napisao(la):
Da li mislis na Kamelot koji ima pesmu Karma, The Fourth Leagacy, Until Kingdome Come ????
Ako mislimo na isti - sa kog albuma su te pesme ?
Ja imam Dominion, Eternity, Karma, The Expedition, The Fourth Legacy i Siege Perilous.

Da, bas taj Kamelot. Ovo su pesme sa jos neobjavljenog albuma, koji bi trebalo da se pojavi za nedelju dana. Pesme sam skinuo sa Kazaa-e jos pre mesec dana i sve su odlicne, tako da obavezan download, posto vidim da si njihov ljubitelj!!! Ukucaj Karma i Epica (tako se zove najnoviji neobjavljeni album) i skidaj!!!

olfrud je napisao(la):
Evo mog spiska, tj sta mi je trenutno na hardu, izuzev domacih izvodjaca. Track-ovi su skoro svi DJ Sterbinsky, ili neke nekomercijalnie techno, progresive-house stvari. To za razmenjivanje je dobra ideja, samo sto sam ja malo "daleko". Sve u svemu mozemo se dogovoriti oko eventualnog narezivanja jedan drugome.
poz

Ako budes dolazio u BG salji pm da se nadjemo i ponesi HDD imas dosta pesama da ne pucam sad i za CD-ove. Pozdrav.

Misko je napisao(la):
Ako budes dolazio u BG salji pm da se nadjemo i ponesi HDD imas dosta pesama da ne pucam sad i za CD-ove. Pozdrav.
OK, samo ne znam dal cu skoro. U svakom slucaju cujemo se:wave;

olfrud je napisao(la):
Ko voli progresive-house, blazi techno, ovo obavezno nek nabavi:
1. DJ Sterbinszky - Discography
2. DJ Sterbinszky - Funk Express
3. DJ Sterbinszky - Lets Do It
4. DJ Sterbinszky - Scorpion
5. 16C+ - Wet Love
6. Bitmonx - Pipe mode
7. D. RODELL - Janever
8. D.Fundarion - Chicodilly
9. Darude - Ecstacy.
10. DJ FaktorX - Mutated Tech
11. DJ Timo Mass - ***
12. G-FORCE - S.E.L.F.
13. DJ Marco Corola - *.*
...

To je danas "u fazonu":)

Sta valja od ovoga...? Kakve su ostale stvari Timo Maas-a?

Pa ako slusas klasicnu muziku nista od ovog ti se nece svideti. Ako si pak fan ovakvog zanra, moj favorit je sterbinsky. Evo ti kratak sample Timo Mass-a: samo promeni extenziju u mp3.

Pa ako slusas klasicnu muziku nista od ovog ti se nece svideti. Ako si pak fan ovakvog zanra, pretpostavljam da bi bio odusevljen ovim stvarima(nisu komercijale).Moj favorit je sterbinsky. Evo ti kratak sample Timo Mass-a: samo promeni extenziju u mp3.
Naravno i kvalitet je drasticno smanjen, cisto da bi stalo na oko 100kB nekih 10-15sec.

evo primer i za sterbija, samo ovo je on radio sa nekim (feat. xy) drugim izvodjacem.

Vrh Dno