Anubis je napisao(la):Ahahahahah da vas vidim ko izvuche ovakav rezultat neka mi se javi mashina je Pentium PRO 200 mhz 16 mb rama 😀
Anubis je napisao(la):
Kakvo osvezenje, svaka chast! 😀Anubis je napisao(la):Ahahahahah da vas vidim ko izvuche ovakav rezultat neka mi se javi mashina je Pentium PRO 200 mhz 16 mb rama 😀
Ma daaaj Luka, to je toliko jadno da ne treba ni obracati paznju, a svakako ne dozvoliti da ti pokvari raspolozenje. Kakvih sve somova i pacenika ima na ovom svetu, pa kad' bi se nervirao zbog svakog mnogo bi krace ziveo. Verovatno je rech o nekom bubuljichavom klincu koji se pravi vazan i tako lechi pubertetske komplekse. Ako je pak neko malo stariji to je vec STRAAASHNO, ali za njega. Ne kazem to samo zbog imbecilnog ponashanja vec i zbog pismenosti, "ne mozze" se pishe odvojeno gos'n newbi.luka.l je napisao(la):Stvar je sledeca. Danas sam primio poruku od nekog newbia sa 0 postova (navescu je kasnije) povodom ovog thread-a cinimi se (tj. siguran sam). Prvo, ocigledno je da nikada ranije nismo kontaktirali (ima 0 postova) ili je taj neko piz*a pa ne sme pod svojim nickom da tako nesto postuje pa se tako jadan ponovo registrovao da bi pljuvao. Dakle, zelim samo da prijavim to sto sam dobio moderatorima i da vidimo sta se desava i u cemu je stvar.
Evo je poruka: (poruka je u originalu sa smiletima i signaturom)
-----------------------------------------------------
***** (subjekat poruke)
FX ti ***** si ili shta si?????????????????
BUG??????????????????????????????
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
Gde si ti video xp i 3dmark 2001 na masini sa 16 MEGA??????????????????
Kako onda moze biti bug kad nemoze ni pokrenuti taj software, a 200% da nema ni 3d grafichku.
PhotoShop?????????????
A nije ti palo na pamet da je editovao score?????????
Jos nesto mi ukazuje da se neko re-registrovao da bi sprovodio pljuvacinu je to sto mu se signatura sastoji iz jednog jedinog rocket-harambase. Dakle, ti anonimni, da li si IKADA cuo za pristojnost i konvencije u ponasanju. Odnosno da coveku neces reci: " E ti si zovla, ti crtkas po photoshopu!" vec da za to postoji odredjena forma kroz koju mu dajes do znanja da sumnjas u istinitost tvrdnje. Ali u svakom slucaju zelim da cujem ocenu moderatora.
Pozdrav svima osim tebi.
magick je napisao(la):.....
Samo laganesse. 😉
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari