Šta je novo?

Ko ovo uspe...

• Začetnik teme Začetnik teme Dimke
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Dimke

Čuven
Učlanjen(a)
17.07.2002
Poena
649
Ahahahahah da vas vidim ko izvuche ovakav rezultat neka mi se javi mashina je Pentium PRO 200 mhz 16 mb rama 😀

Kako ti windows xp radi na masini sa 16 MB rama?😀

Anubis je napisao(la):
Ahahahahah da vas vidim ko izvuche ovakav rezultat neka mi se javi mashina je Pentium PRO 200 mhz 16 mb rama 😀

He, he. Sumnjam da bi na takvom racunaru onako dobro ispala shotka pa jos na xp-u. Ajd, da ne gresim dusu, ali cini mi se da se malo igras sa nama.

Upucaj me ako gresim....ali.......

neki bag ako nije fotoshop... moguce je i da su setovanja u 1600x1200 sa bas max detaljima, i nekom glupom grafickom

😀

Anubis je napisao(la):

Pazi, taj tvoj smajli moze da znaci vise stvari, ali mi se nekako cini da je vezan za ono "photoshop"? 😀

Anubis je napisao(la):
Kakvo osvezenje, svaka chast! 😀

Mislim da komentar nije potreban 😛

E, ovo ce da bude malo duze i ozbiljnije.

Stvar je sledeca. Danas sam primio poruku od nekog newbia sa 0 postova (navescu je kasnije) povodom ovog thread-a cinimi se (tj. siguran sam). Prvo, ocigledno je da nikada ranije nismo kontaktirali (ima 0 postova) ili je taj neko piz*a pa ne sme pod svojim nickom da tako nesto postuje pa se tako jadan ponovo registrovao da bi pljuvao. Dakle, zelim samo da prijavim to sto sam dobio moderatorima i da vidimo sta se desava i u cemu je stvar.

Evo je poruka: (poruka je u originalu sa smiletima i signaturom)
-----------------------------------------------------
***** (subjekat poruke)

FX ti ***** si ili shta si?????????????????
BUG??????????????????????????????
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
Gde si ti video xp i 3dmark 2001 na masini sa 16 MEGA??????????????????
Kako onda moze biti bug kad nemoze ni pokrenuti taj software, a 200% da nema ni 3d grafichku.
PhotoShop?????????????
A nije ti palo na pamet da je editovao score?????????

FX

----------------------------------Kraj poruke.

Jos nesto mi ukazuje da se neko re-registrovao da bi sprovodio pljuvacinu je to sto mu se signatura sastoji iz jednog jedinog rocket-harambase. Dakle, ti anonimni, da li si IKADA cuo za pristojnost i konvencije u ponasanju. Odnosno da coveku neces reci: " E ti si zovla, ti crtkas po photoshopu!" vec da za to postoji odredjena forma kroz koju mu dajes do znanja da sumnjas u istinitost tvrdnje. Ali u svakom slucaju zelim da cujem ocenu moderatora.

Pozdrav svima osim tebi.

Cekaj malo nije mi jasno u cemu je problem ja sam se malo nasalio i ako se neko naljutio bas mene briga neka se ljuti ja sam samo hteo da razbijem malo monotoniju oko takmicenja ko ima vise 3d "markova"(D)

Koji mu je bio NICK ???
Nemoj misliti da je Anubis on prosto nema muda da uradi tako nesto ...

Javi ako saznas ko je u pitanju .

M*****e jedan samo kad ti imas hrkk

3d mark se nece pokrenuti ako imas manje od 64 rama, ali dobar je rad u fotosopu hrkk
P.S. ja nisam taj 🙂

Re: E, ovo ce da bude malo duze i ozbiljnije.

luka.l je napisao(la):
Stvar je sledeca. Danas sam primio poruku od nekog newbia sa 0 postova (navescu je kasnije) povodom ovog thread-a cinimi se (tj. siguran sam). Prvo, ocigledno je da nikada ranije nismo kontaktirali (ima 0 postova) ili je taj neko piz*a pa ne sme pod svojim nickom da tako nesto postuje pa se tako jadan ponovo registrovao da bi pljuvao. Dakle, zelim samo da prijavim to sto sam dobio moderatorima i da vidimo sta se desava i u cemu je stvar.

Evo je poruka: (poruka je u originalu sa smiletima i signaturom)
-----------------------------------------------------
***** (subjekat poruke)

FX ti ***** si ili shta si?????????????????
BUG??????????????????????????????
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
Gde si ti video xp i 3dmark 2001 na masini sa 16 MEGA??????????????????
Kako onda moze biti bug kad nemoze ni pokrenuti taj software, a 200% da nema ni 3d grafichku.
PhotoShop?????????????
A nije ti palo na pamet da je editovao score?????????

FX

----------------------------------Kraj poruke.

Jos nesto mi ukazuje da se neko re-registrovao da bi sprovodio pljuvacinu je to sto mu se signatura sastoji iz jednog jedinog rocket-harambase. Dakle, ti anonimni, da li si IKADA cuo za pristojnost i konvencije u ponasanju. Odnosno da coveku neces reci: " E ti si zovla, ti crtkas po photoshopu!" vec da za to postoji odredjena forma kroz koju mu dajes do znanja da sumnjas u istinitost tvrdnje. Ali u svakom slucaju zelim da cujem ocenu moderatora.

Pozdrav svima osim tebi.
Ma daaaj Luka, to je toliko jadno da ne treba ni obracati paznju, a svakako ne dozvoliti da ti pokvari raspolozenje. Kakvih sve somova i pacenika ima na ovom svetu, pa kad' bi se nervirao zbog svakog mnogo bi krace ziveo. Verovatno je rech o nekom bubuljichavom klincu koji se pravi vazan i tako lechi pubertetske komplekse. Ako je pak neko malo stariji to je vec STRAAASHNO, ali za njega. Ne kazem to samo zbog imbecilnog ponashanja vec i zbog pismenosti, "ne mozze" se pishe odvojeno gos'n newbi.

Samo laganesse. 😉

Re: Re: E, ovo ce da bude malo duze i ozbiljnije.

magick je napisao(la):
.....
Samo laganesse. 😉

Evo ga nick. "mystique".

Wanted dead or live >>mystique 😀

Cool cheers

Pozdrav! :wave;

P.S. Ne mogu samo da shvatim zasto je moj post koji je bio krajnje pristojan kod tako nekoga izazvao toliko nervoze i negativne energije da se neko ponovo registrovao samo da bi meni anonimno polao ovakvu poruku? :confused ? Stvarno...sto ti kazes magic.

Poz jos jednom svima.

Ma to je neka degenerisana budala , ajde da nastavimo sa radom u photoshopu da vidimo ko kakve sulude ideje ima cheers

Nazad
Vrh Dno