Marko_S je napisao(la):U pitanju je ploča EPOX 8RDA+, procesor Barton 2500+ i posle oc-a prvi ekran je pauziran i fotografisan i sta se dobilo pogledajte na slici!
Komentar?
bgillegal je napisao(la):tako se oponasa AMD to se kod skoro svih desava....kad ga ocujes u visini 3200+ on napise kao da je to taj proc 🙂
eternity je napisao(la):A mozda si se ti to izvestio u Photoshopu,pa nas z********! :d 😀
Pa kad se ti jos uvek igras sa decijim magistralama! :d:d:dgx-x je napisao(la):I ja sam cuo za taj bug na 10.5 mnoziocu, ali na svu srecu meni radi normalno.
Immortal_SurvivoR je napisao(la):Aj bar reci da li je bio stabilan komp kad je zgresio pri proracunu brzine procesora ili je *****avao?
Immortal_SurvivoR je napisao(la):Aj bar reci da li je bio stabilan komp kad je zgresio pri proracunu brzine procesora ili je *****avao?
CAR je napisao(la):Pa kad se ti jos uvek igras sa decijim magistralama! :d:d:d
E, a da li je bolje od 11x225 😉... sto je moja trenutna racunica? :smoke:gx-x je napisao(la):LOL 😀 Pa ja drzim na 220x10, sto mi dodje nekako bolje nego 11x210 :d :eyebrows:
Ne znam sta ti znaci to "zadovoljavajuci mnozilac" 😀... ali Urosev CPU nije nista bolji od mog, jedino sto on svog raz'ladjuje vodom.gx-x je napisao(la):e pa sad...nije bilo davno... :d ko ti kriv :d btw. cekam genijalcinu da mi posalje njegov proc pa ces ti da vidish ! 😀 Moze ova moja V-data bez problema na 225 samo ne mogu da nadjem neki "zadovoljavajuci mnozilac" :S:
Mozda covek nema jos jedan IDE ATA kabl. :dgenijalcin@23 je napisao(la):bilo bi ti pametnije da se manes OC i prebacis rezac na drugu IDE granu. 😀
poz
Au, gx-x, sto ti imas stvarno los primerak procesora... :wall:gx-x je napisao(la):@CAR: mislio sam zadovoljavajuci mnozilac sa ovim mojim CPU-om, 10x225 mi zahteva 1.9V, 10x220 svega 1.825V, mala razlika u mhz, a velika u temperaturi, 9.5x225 mi je malo mhz 😀 (sujeta)
Pa valjda moze, ne bih ovo pisao da ne moze! 😀gx-x je napisao(la):Jel ta tvoja ploca uopste moze da se opravi ?!
CAR je napisao(la):Au, gx-x, sto ti imas stvarno los primerak procesora... :wall:
1.9V za 2250 MHz... pa meni tolika voltaza donosi 2.5 Ghz, a 2250 skoro da mogu sa default voltazom.
Moras pod hitno da menjas taj CPU... ozbiljno...
Prodaj mu sto pre, hitno mu je potreban!! :d:d:dgenijalcin@23 je napisao(la):prodacu mu ja ovaj moj, samo meni da konacno stigne jedan mobilac. Gx-x, stici ce 17. septembra, pa eto tebi radosti 😀 😀 😀
Pa ti se žališ da ti je taj što sad imaš obogaljen, razmontiraj njega 🙂CAR je napisao(la):P.S. Ko ima nekog spaljenog, crknutog ili na bilo koji nacin obogaljenog ABIT-a, nek' se javi na PM! 😀
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari