Šta je novo?

KOŠARKA - dogovori - ARHIVA

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
ima mesta debac, samo se pojavite kod gimnazije oko 2 i 15...

Bili smo igrali kosarku i bilo je super, aj zovi opet kad bude bilo.

ja danas nisam mogao da stignem :)

ispalio me je drugar sa kojim idem u teretanu, trebao sam da uzmem opremu koja je ostala kod njega gajbi a on nazalost nije bio tamo :d *****,ali nema veze...

ostaje sledeca nedelja, najverovatnije u 2 sata...

Aj javljaj sta se desava, da dolazimo ili ne ?

jos nista ne znam, javicu sutra...

igra se sutra, tacno vreme javljam za koji sat :)

najverovatnije se igra u 2.

moze jah, ali ne znam koliko ce ljudi biti :)
ako debac ima ekipu,ja (najverovatnije) imam ekipu i ima jos jedna ekipa koja je redovna :D . znaci 3 ekipe, forsiracemo 3 na 3 :) potrudi se da nadjes jos igraca i formiras svoju ekipu...

edit:

igra se u 2:30 , 9 beogradska...

Poslednja izmena:
Dolazi ekipa ako jah nema mogu ja mozda da mu popunim ?

napravite kombinaciju, meni je sve jedno :)
ja planiram da ne silazim sa kosa ceo termin :D , ako se skupi moja ekipa naravno :d

Necu moci da dodjem zbog nekih nepredvidjenih okolnosti. Sledeci vikend cu moci da dodjem sa ekipom.

danas se igrao lep basket :)

@debac, rekli su mi ovi drugari da su prosle nedelje bili neki momci koji igraju solidno basket,ne kazem da su ovi danas sto su bili sa tobom extra losi ali momci su mesari,ne volim taj basket. Prodjem lika, on mi pola ruke otkine i ja moram da mu objasnim zasto je faul :)

kada saznam kada se igra sledece nedelje postovacu.
mozda bude bilo mesta za par ljudi u cetvrtak, igra se 5:5...

Slazem se da je bilo ok ali takodje i da je moglo bez tih faulova. Nego mislim da liku nije bilo do toga da li je faul ili nije vec da se zakacio za to kako te je udario sakom a ti si rekao da je bilo laktom ,) kako god moglo je bez toga

@ [email protected] cuti debeli glup si, nije to taj lik
@ Mali Hobit ja se izvinjavam ako je bilo grubih faulova u ime cele ekipe, neznam sta im bi obicno sam ja taj koji najvise bije posto sam rukometas, a ostaje da se cujemo za cetvrtak zvacu one od proslog vikenda, ako bude mesta, posto nisu bili tu za vikend!

nije drama debac, i ja sam trenirao rukomet sitnih 9 godina :d

javicu za termin u cetvrtak, nedelja ostaje sigurno za igru...

Cetvrtak bi bio ok za mene, ali posle 8.
Ako fale ljudi, zovite.
I ja volim da otkidam ruke, ali suzdrzacu se nekako. :d

ove nedelje nema mesta za jos ekipa, j*biga, skuplja se staro drustvo iz gimnazije :) ...

mozda sledece nedelje.

Poz.

ljudi jel ima neki basket uskoro ? shta mislite jedan topli dan na adi ? :)

ja sam za basket uvek. ali kad pogledam kroz prozor, place mi se.

pa dobro, evo ide mart ... samim tim i prolece ;) a zna se shta prolece donosi ;)
tako da ajde da napravimo neki deal unapred, tj prikupimo ljude, lepo sve se dogovorimo, i kad se dogovorimo, prvi lepi dan, kad svi vidimo kroz prozor, odmah se ulogujemo ovde i samo preciziramo vreme!
shta mislite o tome ?

Mislim da si potpuno u pravu ! animaN i ja smo ZA ;)

eto vec nas ima 3-ca ... kao i opusten ... znaci 4 ... ajde ljudi jos 5 ljudi .. pa da imamo 3 ekipe ... i hit ;)

nego @Trogdor : jel animan iz shumica ? znam jednog takvog odande (a igra basket) :)

Iz Shumica?dal je moguce da postoji josh jedan animaN :),kako se lik zove?btw ja sam iz kaludjeraje

Poslednja izmena:
lik se zove dushan ... da on je animan vec sigurno 4-5 godina .. isto visi na netu. forumash je ... cak ima i svoj forum.. igra basket .. i tako :)

E ako je to onaj lik za koga mislim da jeste onda je isti najebao!Da nije sluchajno visok 197 cm i li tu negde i da se sluchajno ne preziva Momchilovic i da sluchajno neslusha techno i da sluchajno taj forum njegov nije techno forum!jer ako se podaci poklope a ja se sa njim nisma video nekih 4-5 god. onda je on takav plagijator da je to starshno :mad: inache anima na latinskom znachi dusha pa sam ja samo dodao N da ispadne dushaN tj animaN,a kad sam mu ja tada rekao da mi je nick animaN i kako sam dosho do toga on je bio odushevljen!Znachi ako mi potvrdish tu informaciju bio bih ti zahvalan :banana: samo ja smem da budem animaN :guitar:
Poz

Prilozi

• animaN.jpg
    animaN.jpg
    92.3 KB · Pregleda: 60
Zasto se nije jednostavno nazvao dule svinja :) kako su ga zvali u srednjoj,a ne da krade tudje nickove LOL :) :) :)

haha ladno jeste momcilovic, i njet je tehno vec je trance ... ja njega znam jer smo koleze .. ali ispao sam ja iz te price, mnogo se cimaju nizashta ... ja samo produciram .. solo (iliti sam za sebe) smor je cimati se hehe ... mada on nema pojma da vrti, al nema veze... to ti je technokratija shkola ... dushan kalicanin :(
nije lepo shto ti je ukrao nick .. sve u svemu to se meni redovno deshava ... i na kraju sam jednostavno poceo da koristim svoje ime ;) (pazi kad su mi ukrali nick Shimadzija Kujo ... koji sam lupio, nikada nisam ni saznao shta znaci, niti me je interesovalo, i uzeshe mi i taj nick ... pa sam odustao na kraju!)
nego cisto zbog utehe ... Dushana ja zovem Animal ;)
xi xi xi

pozdrav,
Nemanja.
p.s. kad ce mo na basket ? sneg nam pokvari sve, ali kazu da od Cetvrtka dolazi lepo vreme ... pa mozda wikend neki da padne ?

poz

da moze ,moze!Igra mi se uh.................mogao bih i duleta svinju aka fake animaN da pozovemo taman da ga malo isprozivam!u svakom sluchaju tebe necu ni da pomenem,i hvala ti puno brate!
Poz

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno