Šta je novo?

KOŠARKA - dogovori - ARHIVA

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Trogdor je napisao(la):
@SilentDEX
Pa mora se priznati da imas mocan nick i avatar,tako da cemo razmisliti o tvom angazmanu :)
Salu na stranu,kada se budemo dogovorili ti dodji pa ces uleteti u neku ekipu ;)

hvala, hvala :wave:
jedva cekam malo toplije vreme, evo kao najavili od ponedeljka 14 stepeni, mozda bi mogli da se organizujemo....

ma da ... kao shto sam predlozio na pocetku, upravo zato organizacija je najbolja na ADI
cisto, mi jesmo bili napravili 2 ekipe, tj trogi, animaL & Me ... Hobit ima svoju ekipu, evo + vas dvoje ... a i ne zaboravite da ide lepo vreme, pa ce se sad sve vishe i vishe ljudi javljati. znaci zvanicno imamo (skoro) 3 ekipe. jos jedna ekipa i moze turnir da padne ;)
sta mislite o tome ? :) (pobednih turnira dobija Mac PowerBook G4 :d na racun benchmarka :D moze ?) :eyebrows:
pa ekipa moze izmedju sebe da ga podeli , neko uzme bateriju , neko ekran, neko hard ... a ostalo u male oglase :crash:

Poslednja izmena:
to znaci da si bash samouveren da pobedjujemo :d

nego ljudi pogledajte kroz prozor :) lepi dani nema shta. sutra 20 stepeni, pa poslepodne kisha a za vikend opet lepo vreme, posto kapiram da ce u nedelju biti lepshi dan nego u subotu, predlazem NEDELJA, ADA -> Kosharkashki Tereni ... vreme ? pa mozda neshto izmedju 12-15h ? posto tad je najveca vrucina, a trenutno nije neshto vruce, pa ce nam ta temperatura odgovarati :)

sta mislite? jel vam odgovara Nedelja u to vreme. na tom mestu?

pozdrav.

uf gde bas nedelja, ja sam na poslu do 14h, ali bih posle mogao da navratim

Pa videcemo za nedelju zasto da ne ako zaista bude lepo vreme ;)

ajde bice lepo vreme sigurno u nedelju. jedino su za kasno posle podne najavili kishu, ali preko dana ce biti 20c :) sta mislite recimo u 13-14h ?
a Hobit ? nije se oglasio? jel moze njegova ekipa u Nedelju ?
on se hvalio, pa sada cuti :d .. uplasili smo ga :D

ja cu da preskocim basket (najverovatnije na duzi vremenski period), iskidah ligamente kolena pre neki dan.....zelim vam lep provod....

ajde Hobi!Dodji u nedelju ;) negde oko 14-15h ako mozesh pa da djuskamo malo :banana:

dex , ajde da se sto pre oporavish.
hobi ... ti se chekash.

ma nemoj da zezash ... ti si znaci jedan od onih shto nece da se oznoje, vec umarash samo kaziprst ... jel imas visinske pripreme za kliktanje po mishu :D
e sad ozbiljno .. Boki da smo hteli da igramo games na kompu, ime Threada bi bilo Kosarka - dogovori On Line-On Lan ili sl. ali posto nije to tema, onda mislim da nema potrebe da raspravljamo o tome. pravo da ti kazem ja nikako ne volim da igram te igre (sportovi) osim fudbala (ISS) jer ne igram fudbal (tj ne znam) a cim neshto ne znam da igram u realnom vremenu, onda to nadoknadjujem virtualno! zakljucak: ti ne znas da igras basket uzivo! :banana:

nego ljudi i sta? evo subota veche je, i dogovor nije pao? mislim da je bzvze to shto smo se dogovarali za neshto evo vec mesec dana, i propada dogovor. lepo sam rekao da idu lepi dani i da budete na pripravnosti da bi dogovor pao (tj dogovor jeste pao, vec vreme da se precizira) i da bi odigrali vishe taj basket.
ovo je konkretno namejeno Hobitu koji je prijavio svoju ekipu, mi smo se oslonili na njega i ispario je :( animaN & Trogdor su se slozili (tj ekipa kojoj i ja pripadam) za vreme i mesto, i potvrdili su, a Hobita nema! ajde da nije rekao da ima ekipu, pa bi se mi vec nekako iskombinovali jer je bilo jos ovde ljudi koji su se javili, pa bi sastavili drugu ekipu lako, ne nego smo se mi oslonili na njega, a njega nema nigde! smorio sam se za medalju shto nece sutra biti basketa!
animaN & Trogdor ... ajde ako hocete mi mozemo da odemo na adu pa da nagazimo neku ekipu, pa igramo malo ? sta mislite o tome? ili bi mogao jos neko slobodno da se prikljuci pa ce mo se iskombinovati nekako!
ajde znaci u 15h da bude vreme dogovora. mesto: kosharkashki tereni na adi
moj broj moba je 063-195-74-37 pa me pozovite da bi se nashli tamo, jer se ne poznajemo medjusobno! znaci ko god da hoce, moze da dodje ... a ja cu u slucaju otkazivanja napisati sutra oko 13h da se ne ide... tj ako animan i trogdor ne budu isli, ali ja sam se vec dogovorio sa njima da idemo ... tako da ne bi trebalo da bude problema oko toga.

pozdrav i vidimo se sutra ko bude raspolozen za basket!
Nemanja.

evo vidim da hobit je dolazio na sajt. razumem da mu recimo ne radi net ili da otputuje pa nije u mogucnosti da javi da ne dolazi na basket. samo je trebao da kaze da nece doci, ili ne moze ili neko od njegovih da ne moze, cisto da se reorganizujemo, da nadjemo ekipu neku, jer vidim da su se prijavili jos ljudi, pozvao bih ja jos neke drugare ... nevazno, snasli bi se, a sad je vec kasno. jedino idemo na boom, da nadjemo neke da igramo sa njima. znaci bio je danas na forumu, a nije nam se obratio.
:((
evo dokaza :
View Profile: Mali HoBiT
Last Activity: 25.03.2006 15:53

alo bre rookie-i :p
pa da sam imao vremena za basket sa benchmarkovcima najavio bih se ;)

imam jos termine u sali pa mi vikend nikako ne odgovara... mogao sam ja da dodjem ali sat ipo kosarke ume da umori :d

sve sem vikenda(jos sledeci) i termini pre 12 sati meni ne odgovaraju.

@hobit shteta shto danas nisi bio!Bilo je ekstra!Poneo sam mrezicu koja je ko svila ;) i loptu da prosto nemozesh da promashish sa njom!btw nismo izgubili nijednu partiju!a da guzve na ada terenima su tolke da je na svakom koshu po 4-5 ekipa :banana:, ako budemo ishli u toku nedelje veruj mi ti cesh prvi znati ;)
Poz

Moja ekipa je danas ispala u 1/4 finalu :(... Što znači da sam nedeljom slobodan, javite ako nešto bude...

@Hobit - nije frka u tome ... slobodno ti mozes da igras basket u sali, niko tebe nije obavezao da ti moras da dodjes ili slicno, nego je fora kad smo se vec dogovorili da to bude prvi lep vikend, a znalo se da ce nedelja da bude lep dan, pa smo najavili nedelju jos pre 5 dana. trebao si samo da kazes da ne mozes i da bi mi mogli da organizujemo drugu ekipu, a ovako smo ishli na sve ili nishta ... jeste da je bila gomila ljudi, ali to ne menja nista. znaci samo si trebao da napishes jednu recenicu, a to je ne mogu da dodjem i to je to, cisto da bi mi znali na cemu smo, jer smo se vec sa tobom bili dogovorili. ako kapiras sta hocu da kazem. znaci nije frka, samo javish mozes-ne mozes!
@Bane® - nije frka, ali ja mislim da necemo vishe ici na adu, vec moramo da nadjemo neke bolje kosheve. tamo na adi su svi krivi koshevi, i previshe ekipa ceka u redu da igra ... ja tamo kad sam igrao (davno, pre 3god ... cak tamo igram od '96god) uvek su bili koshevi poluprazni. cak nisam ni video ove sinalko terene. zadnji put kad sam ja bio, bili su sprite tereni! Sve u svemu moramo da nadjemo bolje kosheve, gde bleye bolje ekipe ... tamo smo oduvali one ... igrali smo sa 10% a sve partije smo dobili. mada sam ja imao pauzu izmedju partija (moram da klokujem kondiciju, ubishe me cigarete, no dobro, lagano ... par vikenda i vracam se u formu)

pozdrav do sledeceg dogovora!
ide wikend ;)

nego sta mislite o nekom basketu preko nedelje ? evo utorak je lep dan :D
ja moram shto pre da vratim kondiciju. a ekipo moja? idemo da uigravamo napade :d

Čekaj bre, da li ste vi uopšte bili na novim terenima na adi. Mislim, "novi", sad im već kreće treća sezona. To je tamo gde su nekada bila tri fudbalska. Na adu malo dolaze seljaci i turisti na prvo otopljenje i na prvi maj, pa brzo odu... ako negde ima mesta za basket u Beogradu, onda je to na adi. Svake godine sam tu. Ne računam skrivene novobeogradske terene za koje znaju samo lokalni tipovi ;)...

pa nismo bili na novim terenima. prolazili smo pored, kad je neko medju nama rekao da su to izbagovani koshevi (tj da su kosevi nizeg rasta, za decu) ... tako da nismo znali. da i ja godinama sam igrao na adi ... svake sezone, i znam da cim se otvori sezona je puno, a kasnije je opustenije. dodushe preko nedelje nema nikog, a vikednom je prepuno. tako je to oduvek, mada sam ja pomislio da se neshto nije promenilo jer dugo nisam igrao basket, ali je doslo vreme da se to promeni.
pozdrav.

ma kad god sam zdrav i prav basket mi je prva opcija za uzivanje.......;),a vidish ko za inat me zezaju ledja tako da utorak bar za mene otpada nebih se zezao sa tim s obzirom da mi nije prvi put da ih sjebem bolje da iskuliram malo a i moderatori bi se smorili jer bi postovao kao lud ako se povredim i ostanem kuci ;)!
@baner jel imash ekipu?ako nemash da organizujemo par ljudi!1/4 finala chega?
@nemanja oni momci su se zestoko smorili onaj dan :) he he kad se samo setim da nas je onaj lik pitao da malo odmorimo :) . Trogdor ih je sekao ko vreo noz puter :) tako da nebrini ti za napad ;),vreme ce da odradi svoje samo da se shto vishe igra!
Poz

ocemo da odigramo basket na Adi sjutra(nedelja 2. jul :) ) ?

aj da organizujemo nesto na brzinu...

Poslednja izmena:
Najverovatnije od mene ona ekipa koja je bila jednom u sali, javi vreme...

Nadji odgovarajucu salu i termin, pa cu i ja skupiti 5orku, ili 4orku ako bude manja sala.

Momci imam ekipu za basket,odakle ste,ako ste raspolozeni za pikanje javite se!!!
Mejl [email protected]
Pozdrav

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno