ma nemoj da zezash ... ti si znaci jedan od onih shto nece da se oznoje, vec umarash samo kaziprst ... jel imas visinske pripreme za kliktanje po mishu
e sad ozbiljno .. Boki da smo hteli da igramo games na kompu, ime Threada bi bilo Kosarka - dogovori On Line-On Lan ili sl. ali posto nije to tema, onda mislim da nema potrebe da raspravljamo o tome. pravo da ti kazem ja nikako ne volim da igram te igre (sportovi) osim fudbala (ISS) jer ne igram fudbal (tj ne znam) a cim neshto ne znam da igram u realnom vremenu, onda to nadoknadjujem virtualno! zakljucak: ti ne znas da igras basket uzivo! :banana:
nego ljudi i sta? evo subota veche je, i dogovor nije pao? mislim da je bzvze to shto smo se dogovarali za neshto evo vec mesec dana, i propada dogovor. lepo sam rekao da idu lepi dani i da budete na pripravnosti da bi dogovor pao (tj dogovor jeste pao, vec vreme da se precizira) i da bi odigrali vishe taj basket.
ovo je konkretno namejeno Hobitu koji je prijavio svoju ekipu, mi smo se oslonili na njega i ispario je

animaN & Trogdor su se slozili (tj ekipa kojoj i ja pripadam) za vreme i mesto, i potvrdili su, a Hobita nema! ajde da nije rekao da ima ekipu, pa bi se mi vec nekako iskombinovali jer je bilo jos ovde ljudi koji su se javili, pa bi sastavili drugu ekipu lako, ne nego smo se mi oslonili na njega, a njega nema nigde! smorio sam se za medalju shto nece sutra biti basketa!
animaN & Trogdor ... ajde ako hocete mi mozemo da odemo na adu pa da nagazimo neku ekipu, pa igramo malo ? sta mislite o tome? ili bi mogao jos neko slobodno da se prikljuci pa ce mo se iskombinovati nekako!
ajde znaci u 15h da bude vreme dogovora. mesto: kosharkashki tereni na adi
moj broj moba je 063-195-74-37 pa me pozovite da bi se nashli tamo, jer se ne poznajemo medjusobno! znaci ko god da hoce, moze da dodje ... a ja cu u slucaju otkazivanja napisati sutra oko 13h da se ne ide... tj ako animan i trogdor ne budu isli, ali ja sam se vec dogovorio sa njima da idemo ... tako da ne bi trebalo da bude problema oko toga.
pozdrav i vidimo se sutra ko bude raspolozen za basket!
Nemanja.