Da li neko ima ideju iz kojih razloga mi KM Player ne otvara subtitlove i to samo kada je MP4 u pitanju.
BTW, ne otvara ni jednu vrst extenzije subtitlova, bilo to .srt ili .sub.
e si pokusao da ga asociras s subovima?Meni je svaki do sad kmp ucitavao titlove (cak i bez asocijacije) bilo je vazno samo da su u tom folderu gde je film (film i titl nisu morali da budu istog imena nikad),a rucno sam morao da ubacujem samo kad je titl na nekom desetom mestu
I jos jedno pitanjce:
U BS Playeru mi je slika ok, ali u KM Playeru je suvise znrasta. Sta bi u podesavanjima trebalo da cacnem? 🙂
Koristim WIN7 x64 Ulitimate i Klite Codec Pack 5.1.0 Full
Neko je bas ovde na forumu pisao o tom problemu, pitaj Boga u kojoj temi...
Elem ja sam imao takav problem, nejasna slika bas kako si ti opisao cak je i sub bio tako "zrnast", resio sam problem tako sto sam promenio Video Render u EVR.
Desni klik > Video (Advanced) > Video Renderer > Enhanced Video Renderer.
Imaj u vidu da za Video (Advanced) mora da ti bude stiklirana opcija za Advanced Menu.
Desni klik > Options > Advanced Menu.
pozz
Da, ima svašta tu, ali nisam našao ono što sam tražio 🙁 Ima zumiranje, al nisam video da može da se namesti da se poveća samo visina ili samo širina slike.Idi u Preferences -> General -> Keys/Global Control pa podešavaj šta ti treba.
Neko je bas ovde na forumu pisao o tom problemu, pitaj Boga u kojoj temi...
Elem ja sam imao takav problem, nejasna slika bas kako si ti opisao cak je i sub bio tako "zrnast", resio sam problem tako sto sam promenio Video Render u EVR.
Desni klik > Video (Advanced) > Video Renderer > Enhanced Video Renderer.
Imaj u vidu da za Video (Advanced) mora da ti bude stiklirana opcija za Advanced Menu.
Desni klik > Options > Advanced Menu.
pozz
Da, ima svašta tu, ali nisam našao ono što sam tražio 🙁 Ima zumiranje, al nisam video da može da se namesti da se poveća samo visina ili samo širina slike.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari