Šta je novo?

KMPlayer

vladom6

Cenjen
Učlanjen(a)
23.06.2009
Poena
159
Pozdrav svima!
Izuzetno sporo mi se otvara KMPlayer potrbno mu je Od 8 do 10 sekundi da pusti vi
deo bilo kog formata. Program je odlican zbog mnostva opcija koje sadrzi ali ovo spo
ro otvaranje stvarno ide na zivce:wall:
Interesuje me da li se samo ja nerviram oko ovoga ili jos poneki clan foruma i postoji li
resenje za ovo.

Hvala!

Masina iz potpisa jeste starija ali gledam 1080p bez problema jedino je problem to sporo dizanje KM-a

Ja sam imao problema sa poslednjom aktuelnom verzijom.

Meni se na mašini P4 2GHz otvara film za 5 sekundi, sa classic skinom i sa podešavanjima na "1 GHz" ne na Perfomrance.

Meni radi savrseno, a od kodeka sam instalirao sve ono iz Winshark codec paketa. Mozda si ga prenatrapao raznim codecima.

KM Player po defaultu-u koristi interne kodeke, dakle kodeke koji su "ugrađeni" u njega i da bi radio nisu mu potrebni kodeci na sistemu tako da pretrpavanje kodecima ne bi trebalo da ima veze sa problemom na ovoj temi.

KMPlayer je super programcic, i meni sa jacom masinom se otvara brze, a sa slabijom soprije, al tako ti je i kod drugih programa

Izbrisi KMplayer onda obrisi sve kljuceve iz registra koji imaju u sebi kmplayer i onda ponovo instaliraj KMPlayer.

Hvala za savet. Deinstaliso sam KM i pobrisao kljuceve ( nadam se sve ) i oseti se delomicno ubrzanje otvaranja ali jos uvek je osetno sporije nego npr VLC pri otvaranju
istog video fajla.

Da ne bi otvarao novu temu.
Desava se cesto pri gledanju video materijala da snimak naglo ubrza za delic sekunde i onda normalno nastavi. To se javljalo i u Media Playeru ali je posle instalacije CCCP kodeka prestalo.
Voleo bih ipak da namestim KM jer je mnogo funkcionalniji i korisniji, a siguran sam da je problem u konfiguraciji njegovih internih kodeka.

Poslednja izmena:
Hvala za savet. Deinstaliso sam KM i pobrisao kljuceve ( nadam se sve ) i oseti se delomicno ubrzanje otvaranja ali jos uvek je osetno sporije nego npr VLC pri otvaranju
istog video fajla.

Kod mene je totalno obrnuta situacija. VLC se od 1.0 verzije pa nadalje ubrzao, ali je daleko od KM-a i dalje. Tako je bar na mojoj mašini i zbog toga više preferiram KM.

Da ne bi otvarao novu temu.
Desava se cesto pri gledanju video materijala da snimak naglo ubrza za delic sekunde i onda normalno nastavi. To se javljalo i u Media Playeru ali je posle instalacije CCCP kodeka prestalo.
Voleo bih ipak da namestim KM jer je mnogo funkcionalniji i korisniji, a siguran sam da je problem u konfiguraciji njegovih internih kodeka.

Kod mene je bila rasinhronizacija zvuka i ponekad ubrzavanje dok nisam stavio core avc umesto internih decodera za H.264 Video i AVC1 Video u KMPlayeru. Posle toga sve fercera kako treba.

Jel radi ona CUDA akceleracija u novom CoreAVC-u ko što piše u reklami?

Vrh Dno