Šta je novo?

kmplayer i titlovi

orange47

Slavan
Učlanjen(a)
25.12.2007
Poena
455
Kako da podesim kmplayer da pusti bilo koji titl koji se nalazi u istom direktorijumu kao film?
dakle da ne mora titl da ima isti filename kao film.

Probaj ovo

Prilozi

• 7.6.webp
    7.6.webp
    54.1 KB · Pregleda: 205
e fala uspelo je konacno. hvala puno.
zasto nisu stavili tako default !@$##@$

Poslednja izmena od urednika:
vidi sto dobra fora nism video da i to ima... hvala

da ne otvaram novu temicu , valjda ce videti neko , kako da na windows 7ici promenim ikonice od video fajlova vezane su sve za KMPlayer, znaci na svakoj ima onaj pregled fajla na pocetku i u donjem desnom uglu ikona mala kao strelica od schortcuta u kojoj pise samo KMP i iste je plave boje. takodje ikona za MKV je naravno cela sa KMP znakom preko , posto nema preview za ovaj kontejner(barem meni). (ko ima integrisan ovaj player u shell za 7icu znace sta pricam)u XP sam mogao da namestam sve da menjam posebno da biram ikonice od KMPlayera i boju i nazive ,desetine kombinacija je bilo... sad su sve iste , uopste ne mog da razlikujem po video kontejnerima tj tipovima fajlove, sve isto ,preview i u cosku stoji malo plavo kmp?
naravno sve ovo vazi samo kad su folderi doterani na large ili medium icons podesavanju, kad je na small icons onda je ok kao na XP... ali uopste nema menjanja ikonica ... nema ni u KMPlayeru .. il ja sad ne mogu da nadjem... jel ima neka fora u exploreru kako da se menjaju ikonice???
hvala

ako sam dobro skontao...a mozda i nisam...ikone menjas tako sto skines, s njihovog sajta ili negde ako nadjes jos (mozda deviant), kiconlib.dll i zamenis s postojecim u kmplayer folderu
ja imam jedan set ikona...lepe su ali mana je sto nije kompletiran set...za neke formate ce stojati default ikona

Nazad
Vrh Dno