Šta je novo?

KM player

paloma

Slavan
Učlanjen(a)
15.11.2008
Poena
320
Kako zarotirati sliku za 180 stepeni, imam neke avi fajlove sa video nadzora koje mi prikazuje obrnuto?
Hvala.

Desni klik, Video (basic), Screen Rotation.

Poslednja izmena:
Zanimljivo, ukljucio al nemam 180 rotation, samo 90 i 270 stepeni. Skinuo BS player al on nepodrzava ovaj avi fajl i nemoze da nadje odgovarajuci kodek. Sad cu da probam vlc.

Probaj pot player - daleko bolja varijanta od KM playera - a svojevremeno je i nastao kao nacin da se predje na "savremenije" resenje - ako se ne varam par ljudi koji su radili na KMplayeru se nisu slagali sa filozofijom firme u to vreme ... ima opciju koja ti treba i meni barem ... vec 2+ godine radi odlicno :)

Pot player ubedljivo najbolji player ....

Da ne otvaram novu temu ovde ću se uključiti:
Instalirao sam km player na sveže instaliran sistem, i imam problem kada pustam .ts fajlove(ove sam samo i puštao), da film ponekad "secka". Takođe slika postane onako zrnasta ili u obliku malih kvadrata kada "premotavam". Nisam nista instalirao od codeca posebno, samo kmplayer. Pretpostavljam da on već ima svoje codece, pa nisam hteo da ubacujem još 100 stvari jer bi bilo sve nagađanje. Takođe, čuo sam da codeci mogu međusobno da se "kolju" ako se instalira više njih - još jedan razlog da prvo pitam na forumu.
Znači ako neko zna da li nešto treba promeniti u podešavanjima ili instalirati dodatne codece bilo bi dobro da mi pomogne.
Hvala

Probaj da promeniš video render. Nemam instaliran KMP pa ne bih mogao da ti kažem gde se tačno nalazi ta opcija.

Čačkao sam po opcijama, tamo oko eternal i internal video encoding (ili decoding nisam siguran). Uglavnom, kada sam ove interne isključio (bili su neki na l), a za eksterne stavio system defaults, sve je naizgled ok. Naizgled kažem, jer se problem javlja opet pri pritisku na levi/desni kursor, sada npr ako pritisnem levi ono se premota unapred (da unapred) i to nekoliko minuta (ni blizu onoga što je normalno za km player -oko 5s) i obrnuto. Nema veze instalirao sam pot player, pre toga sam uninstalirao km player i haali media splitter. Čak sam išao i na system restore pre instalacije pot playera kako ne bi neki codec iz km-a ostao. Sad ovo izgleda kao fobija od starih codeca :).
Km player nije što je nekada bio, nekada je to bilo instaliraj i teraj, nisu trebali ti nikakvi codec pack-ovi i ostale komplikacije. Danas ta uloga izgleda pripada pot-u.
@ilidan hvala ti puno na odgovoru, u svakom slučaju.
Pozdrav

Ja evo vec godinama koristim KM player i funkcijonise po principu skinem ga sa neta i nijedan vise kodek ne instaliram jer ono sto on ima u sebi je sasvim dovoljno za bilo kakvu reprodukciju filmova. A dodatne kodeke nisam instalirao vec godinama unazad i ne secam se vise za cega je koji sluzio jer KM player ima u sebi bukvalno sve sto mi treba. Jedino sto uradim kada ga instaliram odem na podesavanja i stavim da mi ne koristi recomended nego stavim da imam vise od 3 ghz procesor pa da radi tako.

Novi 3.7 izbacije reklame na otvaranju kako to da disableujem?

Probao sam ga tj verziji 0.8x i nisam bio zadovoljan sada ne znam koliko i kako je napredovao ali tada nije bio zadovoljavajuc

Probao sam ga tj verziji 0.8x i nisam bio zadovoljan sada ne znam koliko i kako je napredovao ali tada nije bio zadovoljavajuc

Veruj mi, mnogo je bolje od toga kako je trenutno KMP. Trebalo mi je malo da se naviknem, jer je skin drugaciji (takva sitnica me je poremetila), i dok sam ga podesio, ali odlicno radi, KMP je spor, i Pot nema nebulozne napadne reklamem i madVR radi bolje u njemu.

Nazad
Vrh Dno