Šta je novo?

Km Player-Pokretanje sledeceg fajla

BigNoobowski

Cenjen
Učlanjen(a)
04.07.2012
Poena
159
Koristim ga vec neko vreme ali postoje dve stvari koje me jako nerviraju a ne znam kako da ih promenim.
Prve je ta da se odmah po zavsetku plejbeka nekog fajla automatski pokrece sledeci u nizu, a ja hocu kao u svim ostalim normalnim plejerima da pusti samo onaj koji sam otvorio i da se na tome zavrsi.
A druga je ta da i ako ne pusti sledeci fajl onda po zavrsetku plejbeka umesto da se samo iskljuci i zacrni ekran kao kod drugih, kod njega pocne da ucitava neki fensi logo posle koga slede nekakve reklame:

Imam slabu konfu pa je potrebna citava vecnost da se to ucita pa kad hocu odma da zatvorim prozor ne reaguje jer se jos ucitava to fensi #ranje. Moze li to da se iskljuci?

Prilozi

• 2012-08-21_234053.jpg
    2012-08-21_234053.jpg
    64.1 KB · Pregleda: 39
  • 2012-08-21_234022.jpg
    2012-08-21_234022.jpg
    90.1 KB · Pregleda: 34
Pokreni neki film, stavi kursor u playback filma i pritisni F2.
otvara preferences >
pref.jpg

imas opcije after playback > video... pa sta 'oces ,)
valjda je to TO.

Vec sam krenuo da kucam da sam pronasao ali pretece me. Uglavnom evo mozda nekome zatreba:

Za iskljucivanje album art-a: desni klik-skins-default skin
A za ovo prvo je to sto si ti napisao, znaci desni klik- options-preferences-general-when finished close file ;)
Ranije sam guglao i nisam mogao da nadjem a sad nadjoh iz prve.

Ipak ispravka. Za nepokretanje sledeceg fajla u nizu nije kao sto sam napisao vec desni klik-playback-how to open files-load previous/next file in folder.;)

Da li kod KM playera mogu da se razdvoje komande od slike. Da komande budu na monitoru, a slika da ide na TV.

Nazad
Vrh Dno