Šta je novo?

Klondike Coin, Join the Goldrush

Ako je neko kopao KDC na smalltimeminer pool neka povuce novcice u wallet jer se svi njihovi poolovi zatvaraju.

ljudi jel ispratio neko sta se to bre izdesavalo sa KDC-om?
i kako bre da updejtujem wallet ne kontam bas ovo:
1. Close Klondikecoin-qt.exe
2. go to C:\Users\{your username}\AppData\Roaming\Klondikecoin (AppData is a hidden folder - Google it)
3. Backup wallet.dat
4. SERIOUSLY!! DO STEP 3
5. Delete everything except Wallet.dat
6. Run Klondikecoin-qt.exe

Nikad nisam ovako updejtovao wallet, jel ovo znaci da backup ujem i posle vratim wallet.dat ?

ljudi jel ispratio neko sta se to bre izdesavalo sa KDC-om?
i kako bre da updejtujem wallet ne kontam bas ovo:
1. Close Klondikecoin-qt.exe
2. go to C:\Users\{your username}\AppData\Roaming\Klondikecoin (AppData is a hidden folder - Google it)
3. Backup wallet.dat
4. SERIOUSLY!! DO STEP 3
5. Delete everything except Wallet.dat
6. Run Klondikecoin-qt.exe

Nikad nisam ovako updejtovao wallet, jel ovo znaci da backup ujem i posle vratim wallet.dat ?
generalno da... sacuvas wallet, obrises blokchain i ostalo iz foldera da skida ponovo

cek prvo
1. backupujem wallet
2. obrisem sve i taj appdata
3. skinem novi
4 vratim wallet dat u app data
5 pokrenem i to je to?

Jel ovako?

cek prvo
1. backupujem wallet
2. obrisem sve i taj appdata
3. skinem novi
4 vratim wallet dat u app data
5 pokrenem i to je to?

Jel ovako?

upravo tako tj, ako obrises ceo appdata/clondike coin, prvo pokrenes onaj wallet aplikaciju pa kad ti sve kreira ugasis, iskopiras wallet.dat, upalis

hvalaa e a jel znas mozda je doslo do prepolovljenja coina? Ako nije kad ce otprilike

nije polovljenje nego su skroz promenili nagradu, mislim da je sad nešto tipa 10-20, pogledaj po poolovima npr

nije polovljenje nego su skroz promenili nagradu, mislim da je sad nešto tipa 10-20, pogledaj po poolovima npr

Hvala Vojko :) ma kupio sam jos jednu grafu za rudarenje al mora u desctop *** pa mi sve zakucava sada, pa reko malo i ja da budem lenj da se raspitam :)
Samo zanam da je bila neka frka pre koji dan, ne znam sta se bilo izdesavalo pa zato pitam

e pa oko toga, dev je izbacio update pa je otišao da spava :d i desio se neki fork pa je mreža bila u haosu, sad je valjda sve sređeno

16 je reward sad baš gledam na coinwarz, nije mi on pao na pamet prvo

LET THE REAL GOLD RUSH BEGIN!

We are very proud to be the first in the cryptocurrency community that introduces:
--- FREE, REAL, TANGIBLE 99,9% PURE GOLD exclusively for Klondike Coin miners ---

Every miner, mining at the official klondikecoin pool located at http://pool.klonchain.info, will automatically be enrolled into this real gold give away. The more (consecutive) days you mine, the more chance you have of winning REAL 99,9% PURE GOLD! This is regardless of your personal hashrate!

This hunt for real gold will start on monday 31th of March. Every 30 days, a winner is selected, based upon time of active mining at pool.klonchain.info. The higher the net poolhashrate is, the more gold will be given away. More details below.

- THE MORE DAYS YOU MINE FOR KLONDIKE COIN, THE MORE CHANCE YOU HAVE OF WINNING A 99,9 PURE GOLD BAR !

- All active miners at pool.klonchain.info earn tickets for every consecutive day of active mining. Regardless of personal hashrate.

- At a set time (every 30 days) a 1g 99,9% real goldbar is given away. The more tickets one have, the more chance one have. The higher the net poolhash is, the more gold is given away.

- Poolowner keeps track of active hours of mining. For every consecutive 24 hours of active mining, a miner get 1 ticket. Thats max 30 tickets a month per miner. Imagine 10 miners, mining 24/7 for a month. Thats 300 tickets in total. From that 300 available tickets, 1 get chosen at random.

- The winner receive a real, 1 gram pure goldbar sent to a address at choice. Completely free of charge.

Vise detalja ovde: https://bitcointalk.org/index.php?topic=514612.0

KDC se polako oporavlja, vratili se developeri :), trenutno mu je cena 0,00004500 BTC-a na Mintpal-u, moze to jos gore.

Zna li se sta je ponovo bilo sa apdejtom wallet-a? Stane na "3 weeks" kada je navodno generisan posl. blok i nece dalje??

Meni sync walleta radi ok. Mozda ti blockchain nije u redu.

^ Izgleda da je do win-a,juce sam provalio da ni jedan wallet nece na toj masini da se sihronizuje..a sve shit-ici... :D

Poslednja izmena:
Pa glavni dev je napustio coin a community je jak. Ako ovi preuzmu coin i forkuju ga cijena lako moze da se vrati na onu sa pocetka kopanja tj 0.0004 ako se dobro sjecam. Uglavnom ko ima novcice neka ih cuva. Sad se ne isplati prodavati ih a mozda do kraja godine budu vrijedili mnogo.

Mora ovo ici gore, mozda bi bilo pametnu kupiti KDC po ovoj niskoj ceni.

Moguce, ne znam kako mu stoji stanje sa diff-om, koliko se dobija sa kojom snagom

Trenutno po coinwarzu se dnevno dobije 116 novcica po 1Mh/s e sad koliko je to tacno nemam pojma. Diff je mali ali je block reward 4.
Od CripToe tima zavisi uspjeh novcica. Meni je ostalo nesto novcica od prije a uspio sam da kupim jeftino kad je bio panic sell po 0.000002 i za sada sam na cekanju.

Nazad
Vrh Dno