dr.Tiristor je napisao(la):Ako me neko trazi, otisao sam da se obesim...
:bottle:
Ja imam bednih 3000, pa kada vidim ovkav rezultat slosi mi se...
R_U_S je napisao(la):…sad kad sam optimalno klokovao graficku (577/1122) 13167 jeeeeee…….ali u 640x480, drajveri 82.10. Nisam mogao da izdržim, morao sam da probam u 640x480. Nećete verovati, ali do sada mi to nije padalo na pamet. (Ovo su moji parametri, ne lažem, keve mi!)
P.S.
Da sada ne rovarim po netu, po čemu se razlikuje taj gainward power pack! 6600gt/ultra 1960 tv-dvi 128 mb ddr3 agp od na primer mog Leadtek 6600 GT AGP?? Da nema koji pipe line viška, ili se otključava?
@tomasb:
do sada mi je skor u 3dmark 2003 bio oko 9200 (500/900) – i ovo je glupost!
@dziggy:
ja imam istu samo "Golden Sample" 525/950, 256DDR2....
tomasbg ne primaj se, momci su videli Gainwarda samo na slikama pa im nije jasno kakva je kartica.
Od kada su 6600GT sa DDR2 memorijom. Možda nesuđeni Baltazar ima 6800GT, a da nema pojma o tome?? I po čemu je taj Gainward tako poseban, da nije pozlaćen, kao fora "Golden Sample".
Šta sve čovek u zimsko vreme neće da radi, ubi bre ovo tmurno vreme. A i ja se pitam šta matora konjina kao ja traži u ovoj raspravi ovde, odoh da se ženim, bataliću svo to zezanje sa kompom, stvarno je dosta.
itomasbg je napisao(la):1024x768 i sve ja na default
tomasbg je napisao(la):konacno neko ko me razume... hvala :wave:
idavik je napisao(la):i
Ali, pruzicu ti sansu, licno ja, za ostale... Uradi benchmark u 3DMark03 (ne znam koji je aktuelni patch, odnosno verzija), pritisni "print screen", otvori neki image program (Photoshop, ACDSee, Paint), paste, post-uj rezultat, pa da vidim(o). :smoke:
otogrunt je napisao(la):Doktor ne treba da tuguje vec da se da na posao. Evo ja sam sa 9600 imao 3000 i kusur 3dmarkova pa kada sam sa 450@500 podigao na 460@520 dobio sam rezultat na prilozenoj slici. Ipak sam vratio na prethodnu vrednost jer bi mi to bilo prebrzo.
Ps. Nadam se da modovi nece opet obrisati moj fenomenalni rezultat jer kako vidim nisam jedini sa takvim dostignucima.
Majstor^Zivota je napisao(la):Ja u ovo ne mogu da poverujem?!??!?!!?
:zgran: Reci mi molim te da li se zezas na racun gore spomenutog ili stvarno "mislis" da imas toliko markova na toj 9600 kartici??? To je skok od 8000 poena!!! Hahahahah ne mogu da verujem... Pa moja 9600pro baca ispod 4000 poena... Strasno ! Strasno! Strasno! :zgran: :wall: :crash: Dajte neka neko reaguje definitivno...
p.s. koja je rezolucija 320X240??? 😀
tomasbg je napisao(la):do sada mi je skor u 3dmark 2003 bio oko 9200 (500/900) a sad kad sam optimalno klokovao graficku (564/1003) 12450... jeeeeee
hvala vam
tomasbg je napisao(la):ja se izvinjavam svima,pogresio sam,onaj skor je bio na 800x600
ivanbo2003 je napisao(la):OFF/
UUUU al sam se zayebo 🙂 sto sam citao onaj thread o Optimusu i Baltazaru,oci mi ispale,ima tona materijala,cak i za omanju knjizicu! Mada se isplatilo zbog smejanja :d :d :d,covece,eeee,sta sve ljudi rade.Tolko muke u photoshopu da bi ga provalili posle pola sata.Svak cast svim detektivima!!! 😉
Inace onaj rezultat sa Zlatanim Primerkom mi je apsolutno(barem meni licno) nerealan(da ne kazem nesto jace,ipak sam pod uticajem gorepometog eseja od 10 stranica o extreem OC :d )
EDIT:
Kasno videh post iznad mog..LOL
Otogrunt sta si lebati pa ti radio(nemoj da se uvredis tonom 🙂 ) pa si dobio 11000 marka03!?! Uh nesto mi govori da je rezolucija bila "malko" niza od default 😀
Ili to ,ili da ja bacim mog A64 i 6600oc u kantu i uzmem AtlonaXP i 9600
:banana:
Poz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari