mikac79 je napisao(la):iskreno nadam se da je neko vec ovo radio sa istom kartom da mi ustedi vreme :beat:
Kakve veze sa klokovanjem i testiranjem ima AA?!!!?W12 je napisao(la):Dizi po 5-10mhz i jezgro i memoriju pa pusti 3dMark i ukljuci AA AP x6 i x12 ako prodje 3dmark bez tackica resetovanja ili smrzavanja,probaj nekoliko igrica,ako ni tamo nema ovoga znaci da joj jos nisi odredio granicu,znaci dizi opet po 5mhz pa opet pusti 3dmark i cim ti se jave gore pomenuti problemi vrati prethodne clockove.
Evo, ja cu da ti ustedim vreme... odsrafi odma' na 340/650! Al' nemoj da mi kukas posle ako karta nece ni da se probudi... :mrgreen:mikac79 je napisao(la):iskreno nadam se da je neko vec ovo radio sa istom kartom da mi ustedi vreme :beat:
CAR je napisao(la):...
Evo, ja cu da ti ustedim vreme... odsrafi odma' na 340/650! Al' nemoj da mi kukas posle ako karta nece ni da se probudi... :mrgreen:
... jeb*ga, radilo meni zimus sa toliko k'o sat! :beat:
Naravno da ima veze.Kad ukljucis AA prije ces znati kad si pretjerao sa o/c.Prije ce se ispoljiti anomalijeCAR je napisao(la):...
Kakve veze sa klokovanjem i testiranjem ima AA?!!!?
Jos uvek ga nisam prikucao... :beat:notax je napisao(la):...
Jel to onaj Siluro zakucan na zid ?
Ne verujem da sada moze i na 1/1. :beat:
Jel'? Nisam primetio... 🙄W12 je napisao(la):...
Naravno da ima veze.Kad ukljucis AA prije ces znati kad si pretjerao sa o/c.Prije ce se ispoljiti anomalije
Ma pazi, nije PREGORELA ni na 347/670 MHz, e to je bio stvarno max na kome sam je *ikada* poterao. Ali, to je i skucalo Win nakon kratkog vremena.Vojkan je napisao(la):Evo rekao ti je CAR, 340/650, njegova nije pregorela.
Deco ne pokusavajte ovo kod kucegx-x je napisao(la):evo ja sam stavljao mog ti-a na maks kolko riva tuner daje i samo se spucao windowz, nista nije pregorelo, znaci 375/750 🙂)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari