Šta je novo?

klokovanje i jos par pitanja

mitnick je napisao(la):
Ma pusti ga, *enja.... :d :d :d
Ma stavi to "K", sta se stidis!! :D:D

P.S. Potpis ti je jedan od najboljih na forumu!!! :d:d:d:d

Pa da objasnim, ima vise bag-ova nego korisnih stvari, prilicno brza buba, a kada ga OC-ujes, prosto "leti". Cista asocijacija :d :d

A da, i zbog AMD-a sam proveo vise sati na patosu nego jureci doticne :D

Poz.

hmm da. Ok, samo mislim da ima dovoljno ljudi kojima to radi sve kako treba. Ali mi je najzanimljivije odushevljenje onih koji su presli s AMD-a na Intel-a i sad svi naprasno imaju zelju da ubede sve ostale da je to najbolje reshenje :)
Ne pricham naravno o sklapanju x mashina za tamo neku firmu/korisnike, govorim o PC-u po definiciji.
[lame]Najzalije mi je zapravo, to sto Intel u stvari trenutno ni nema konkurentne CPU-ove pa AMD ne spusta cene a i slabo se klokuju[/lame] :d

Ji 4Tze je napisao(la):
Ali mi je najzanimljivije odushevljenje onih koji su presli s AMD-a na Intel-a i sad svi naprasno imaju zelju da ubede sve ostale da je to najbolje reshenje :)
Da se nije ovo slucajno odnosilo na mene? Sorry Ji, al izgleda da sam postao paranoican posle dijaloga sa mitnick-om. :)

Ji 4Tze je napisao(la):
hmm da. Ok, samo mislim da ima dovoljno ljudi kojima to radi sve kako treba. Ali mi je najzanimljivije odushevljenje onih koji su presli s AMD-a na Intel-a i sad svi naprasno imaju zelju da ubede sve ostale da je to najbolje reshenje :)
Videcemo dal' ce biti isti slucaj sa mnom kad jednom predjem na intela! ;) :d:d

@CAR: :zgran: Neces valjda ??? Ja sam cuo da inteli crkavaju kad ih overklokujes :D :D: :D

gx-x je napisao(la):
@CAR: :zgran: Neces valjda ??? Ja sam cuo da inteli crkavaju kad ih overklokujes :D :D: :D
Kad ih *JA* overklokujem... ili uopste ? :D:D:D

Salim se bre, kakav crni intel... A64 ili FX su sledeci u mom kucistu ;)

Poslednja izmena:
Eto i mene "na" AMD-u, ali cekam mesecima da mu padne cena. Sada je sa 900€ sisla na 700€, a za nemanje podske.....cekam jos.

Ovu boraniju ispod 200€ ne smatram za vredne promena. Kad se prisetim XP1700 :smoke:

Poz.

P.S. Ne stidim se ja procesora.. ;)

pa pazari odma neki dual opteron sistem i stavi server 2003. Eto ti podrske :d Nadam se da ti ovako nesto ili "ono" za 700$ dolara treba ?! Bilo bi krajnje glupo uzeti tako "nesto" i slusati muziku/gledati filmove/surfovati .... :S:

Vladd je napisao(la):
Kad se prisetim XP1700 :smoke:
Najbolji procesor koji sam ikada imao.

Legenda.

Stvarno su bili cudo, skoro da su se klokovali kako Intel :d :d :d

Poslednja izmena:
@NightVision: samo privremeno, inace drzim 3 :D :D :D (tj. samo jedno je prikaceno za plocu, drugo je za graficku)
@[SAJ]ber Kurajber: Ma ovo ovako u principu nema smisla, zato sto trenutno tu fali hladjenje koje je moralu u radionicu na preoravku (ne pitaj). Sta fali background-u molim te, microsoft-ove lale su zakon! Salim se tek sam instalirao win (i morao da radim repair, i totalno ga sjebao pa cu morati ponovo, ali me mrzi dok ne popravim hladjenje:d)

gx-x je napisao(la):
pa pazari odma neki dual opteron sistem i stavi server 2003. Eto ti podrske :d Nadam se da ti ovako nesto ili "ono" za 700$ dolara treba ?! Bilo bi krajnje glupo uzeti tako "nesto" i slusati muziku/gledati filmove/surfovati .... :S:

Ne shvatas poentu ;) , nema tu zabave, a lova odlazi pa odlazi. BTW nije to samo 700€ (vise od $, a pise se ALT+0128, cisti ASCI), gde je tu "okolina", pa graficka od 500€... neka im pada cena i pristize "podrska", imam strpljenja.

A za igranje sa serverom, imam Silicon Graphic na poslu, par matorih Alfi, a "pravi" se i jedan "cluster".. :) , kod kuce par makina, hub, switch.., pa mi taj opteron (dual) dodje kao dosadno preterivanje.

Poz.

ma dobro je, dok ima love uzimaj ;) Ja bi za te pare odradio "mantis" na autu :D

gx-x je napisao(la):
ma dobro je, dok ima love uzimaj ;) Ja bi za te pare odradio "mantis" na autu :D

EEEh, kada bi to bilo... :banana:

Skupljam parice da sredim trap, vec sam poceo da razmisljam kako da zamenim memoriju za silent blokove i krajeve spona. :D

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno