Šta je novo?

Klokovanje Graficke

Zanima me da li smem da posle instalacije drivera sam odmah postavim klokove graficke na 890/1290 koliko CCC namesti posle Auto Tuna???
Da li moram da uvek radim Auto Tune ili mogu sam da namestim na taj klok na kome je stabilna??? Dalje nisam isao posto je to kraj CCC 900/1300.
Jednom su mi pobrljavili klokovi posle OC u Afterbuirneru i CCC nije hteo da vrati na default a zeznuo sam pa je i Afterburner stavljao na 800/1201 kao default a nije spustao sa tih klokova uopste pa sam ga uninstalirao obrisao profil i instalirao novi driver pa je u redu.
Tada kada je poludeo nije hteo ni fan da pojaca ni nista iz CCC-a.
Zato vise ne zezam se tako.

???
Niste mi odgovorili da li Auto Tune lepo nastimuje i voltazu pa je potrebno preko njega(za sada necu ici preko mogucnosti CCC) ili moze samo skala da se pomeri.
Mozda samo stavim na najvise ako je bezbedno??? Kako se to proveri da li moze odredjeni klok. U igrama nema problema.

Nađeš najveći stabilan klok za GPU i memoriju u 3D,odnosno u igrama postepenim povećanjem.AutoTune ti netreba.Nema tu promene voltaže,jedino modovanjem biosa ili nekim softverom za OC.

Nazad
Vrh Dno