Posle fantasticnog 2.1 kompleta Klips je izbazio i jaci(naravno i skuplji) model 4.1.
Prvi utisci po casopisima i sajtovima su bili odlicni, zvucnici su hvaljeni na sva usta.Izabrani su i za najbolji zvucnicki komplet u izboru PC Worlda(da li je to kompliment?

)
Medjutim, u jednom zakasnelom rewiewu pre oko mesec dana procitao sam(kasnije i potvrdio procitano- na forumu doticnog sajta) da ti klipsovi zvucnici imaju problem sa jako velikom disicipacijom toplote na zadnjem kraju gde se nalazi pojacalo.
Na zadnoj strani postoje nekakva rebra koja bi trebala da ohlade pojacalo ali ocigledno nisu dovojlna.
Proizvodjacu se javilo dosta ljudi kojima je pojacalo pregorelo usled dugotrajnog i glasnog slusanja muzike.
Posto sam na forumu doticnog sajta(izvinite sto ovu pricu ne potkrepljujem linkom,ako ga u skorije vreme iskopam prvi cete ga videti

) ispratio ceo tred o tome , video sam postove verovali ili ne petnaestak ljudi koji su potvrdili konstataciju autora texta.
Znaci nije prazna prica,treba povesti racuna i o ovome pri kupovini tih zvucnika. naravno da postoji garancija proizvidjaca,ali .....
Pozdrav