Šta je novo?

Klipsch 4.1 ili neki drugi

Nenado

Čuven
Učlanjen(a)
14.01.2002
Poena
604
Trazim dobre zvucnike za moj PC(najvise za muziku).Puno sam citao o Klipsch ProMedia 4.1 i svidjaju mi se ali nisu bas jeftini pogotovo zbog toga sto ih nema kod nas,nego u Madjarskoj.Da li vredi da dam za njih oko 750dm ili da uzmem neke druge.Gde ima
logitech z560,i sta mislite o paralelnom povezivanju dva kompleta z560?Hvala

He toliko nikad ne bih da o za obicne zvucnike za racunar, a sto se tice povezivanja ja bas planiram da pored postojecih stavim jos dva kompleta na SB liVe

Nenado je napisao(la):
Trazim dobre zvucnike za moj PC(najvise za muziku).Puno sam citao o Klipsch ProMedia 4.1 i svidjaju mi se ali nisu bas jeftini pogotovo zbog toga sto ih nema kod nas,nego u Madjarskoj.Da li vredi da dam za njih oko 750dm ili da uzmem neke druge.Gde ima
logitech z560,i sta mislite o paralelnom povezivanju dva kompleta z560?Hvala

Ako mozes da ih nabavis iz Madjarske, uradi to. Em je niza cena hardware-a nego kod nas, em je Klipsh firma koja je uvek radila odlicne zvucnike. Kod nas se uvek prodavao najgori fusheraj.

Posle fantasticnog 2.1 kompleta Klips je izbazio i jaci(naravno i skuplji) model 4.1.
Prvi utisci po casopisima i sajtovima su bili odlicni, zvucnici su hvaljeni na sva usta.Izabrani su i za najbolji zvucnicki komplet u izboru PC Worlda(da li je to kompliment?:) )

Medjutim, u jednom zakasnelom rewiewu pre oko mesec dana procitao sam(kasnije i potvrdio procitano- na forumu doticnog sajta) da ti klipsovi zvucnici imaju problem sa jako velikom disicipacijom toplote na zadnjem kraju gde se nalazi pojacalo.
Na zadnoj strani postoje nekakva rebra koja bi trebala da ohlade pojacalo ali ocigledno nisu dovojlna.

Proizvodjacu se javilo dosta ljudi kojima je pojacalo pregorelo usled dugotrajnog i glasnog slusanja muzike.

Posto sam na forumu doticnog sajta(izvinite sto ovu pricu ne potkrepljujem linkom,ako ga u skorije vreme iskopam prvi cete ga videti:) ) ispratio ceo tred o tome , video sam postove verovali ili ne petnaestak ljudi koji su potvrdili konstataciju autora texta.

Znaci nije prazna prica,treba povesti racuna i o ovome pri kupovini tih zvucnika. naravno da postoji garancija proizvidjaca,ali .....

Pozdrav

Kao alternativa tu ti je i Altec Lansing ADA890. :)

Chini mi se da je neko, jednom, u HI-FI diskusiji napisao da Amerikanci ne znaju da naprave dobre zvucnike. :D:D

BodyRemover je napisao(la):
....klipsovi zvucnici imaju problem sa jako velikom disicipacijom toplote na zadnjem kraju gde se nalazi pojacalo....

Ispravljeno vec u sledecoj verziji proizvoda sto ce reci pre godinu dana. Srecni sam vlasnik istih :) i vrlo, vrlo zadovoljan! Jednostavno najbolje sto sam do sada slusao. Osetno bolje od Altec-a (ADA890)!

notax je napisao(la):
Chini mi se da je neko, jednom, u HI-FI diskusiji napisao da Amerikanci ne znaju da naprave dobre zvucnike. :D:D

Taj sto je to napisao ili je gluv ili se u zvucnike razume kao Marica u kriv k***c. :mad:

Sacekaj da stignu Logitech Z 560 koji su cak i bolji od Klipscha a uz to su dosta i jeftiniji .(barem tako kazu najnoviji review-ovi po netu)

Post buduce zvucnike cu najvise koristiti za muziku,da li su ovi bolje resenje od mini linija kao sto su aiwa,sony?hvala

S obzirom da kostaju koliko i kompletna mini linija sa njenim pripadajucim zvucnicima, lako je izvesti zakljucak, zar ne? ;)

Aca je napisao(la):
Taj sto je to napisao ili je gluv ili se u zvucnike razume kao Marica u kriv k***c. :mad:

Ajd ovi JBL, Cervin, AR i ostali ameri i nekako, al ovi ESS nista ne valjaju :D.

Nazad
Vrh Dno