Šta je novo?

Klima za sobu ~ 15 kvadrata

mrmilos

Čuven
Učlanjen(a)
18.02.2005
Poena
815
Pozdrav, trebala bi mi preporuka za hladjenje prostorije (sobe) od nekih 15 kvadrata. U pitanju je soba u domu za stare gde izvedena struja nije bas najjaca strana (receno nam je da ima za osnovno - frizider, tv itd). Centralno je grejanje i topla voda tako da na to struja ne ide. Dakle treba mi preporuka za neko energetski efikasno resenje a da moze da rashladi. Soba je u prizemlju i nije na direktnom suncu, ima prirodne hladovine...

Jel ima potrebe za 12icom na 15m²?
U kom slučaju je nekih 11m², da li da idem na 9k ili 7k? Koju bi preporučio a da ima nisku modulaciju da se ne smrzavam i da može eventualno da se spava sa njom u sobi?
Za jacinu klime ne znam bas da ti kazem ali Haier klime su najtise. Ja sam u sobu od 7kvm(spavaca) stavio Heier revive plus 9 i moze da se spava bas lepo. U modu tihi rad je 18 decibela. Ali prostim recnikom jedva se cuje.

Jel ima potrebe za 12icom na 15m²?
U kom slučaju je nekih 11m², da li da idem na 9k ili 7k? Koju bi preporučio a da ima nisku modulaciju da se ne smrzavam i da može eventualno da se spava sa njom u sobi?
To sto pise da je 12 ne znaci da i jeste, vecina su 9ke, te TCL/Tesla/Fox su 77x25cm (od cega izmenjivac mozda 50cm), ko igracke, imaju nisku modulaciju a i tihe su, procitaj/pitaj na TCL temi https://forum.benchmark.rs/threads/tcl-jeftina-klima-tac-12chsd-lfi.500629/page-18#post-7490004.
Za spavanje ili najmanja brzina ili trazi breezeless (TCL TPG11 i TPH11, Tesla TT34TP21 i TT34TP81).

Haier je tiha ali bese nema nisku modulaciju i garancija je 2 godine.

To sto pise da je 12 ne znaci da i jeste, vecina su 9ke, te TCL/Tesla/Fox su 77x25cm (od cega izmenjivac mozda 50cm), ko igracke, imaju nisku modulaciju a i tihe su, procitaj/pitaj na TCL temi https://forum.benchmark.rs/threads/tcl-jeftina-klima-tac-12chsd-lfi.500629/page-18#post-7490004.
Za spavanje ili najmanja brzina ili trazi breezeless (TCL TPG11 i TPH11, Tesla TT34TP21 i TT34TP81).

Haier je tiha ali bese nema nisku modulaciju i garancija je 2 godine.
Kakva je MIDEA Breezeless CB1-09HRFN8?

Efikasnija ali i skuplja
image
tcl tpg11i.png

Nazad
Vrh Dno