Braca23
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 09.05.2022
- Poena
- 50
Imam taj daikin greje i na većim temperaturamaSpecifikacija kaze grejanje od -15c do +18c. Nemam pojma. Niko da se javi sa Daikinom.
Imam taj daikin greje i na većim temperaturamaSpecifikacija kaze grejanje od -15c do +18c. Nemam pojma. Niko da se javi sa Daikinom.
A kako se ponasa na minusima? Da li je bucna, kako modulira, ima oi snage na -10? Pricaj pa da prelamam I da dam pivo 😁Imam taj daikin greje i na većim temperaturama
Pa sta da kupim a da se ne izujem 100k kes i da budem zadovoljan?Normalno i logicno je da klima ne moze da greje na visokim temperaturama.
Ko je pusta na vecoj spoljasnjoj temp, rizikuje kvar od pregrevanja ako klima nije projektovana da radi na tim temp.
Ima modela koji mogu, kod Daikina mislim jedino Emura 3 i Perfera idu do 25c grejanje, dok sve ostale na 18-20c max.
Daikin je najskuplji proizvodjac klima i da bi dobio performanse na visokom nivou, to mora debelo da se plati.
Sve ove jeftine su dobre klime, ali im performanse nisu nista spec.
Ako te brine modulacija, ima LG S12EQ i u ovom periodu modulira na cca 200 W. Tiha klima, ne krcka, a nije ni skupa.Imam ponudu da uzmem amber 12k za 65k i 10k za ugradnju. Nudi mi ova firma sto sam vec uzeo kod njih. Plasim se samo da li ce da modulira kako treba da se ne gasi non stop?
Ja rekoh samo da proverim dali se neko setio jos necega u medjuvremenu.😀Sve ideje smo ti već dali. Ostaje samo da kupiš.
Kako ti se pokazala nordik? Ja se razmisljam da je uzmemKupio sam posle dosta premisljanja hisense energy nordic 12k. Na crni petak bio 56k na 12 rata bez kamate i odrzavanja racuna 😁. ********* dobra ponuda je bila. Nadam se da ce da greje dve sobe koje deli hodnik i vrata se gledaju. Detaljan rewiev i poredjenje sa gree amber comfort 12k cu postaviti u temi o nordic klimi.
Hvala svima na sugestijama i pomoci.
Moze lock teme.
Za sad nisam bas zadovoljan. Koristim je 4 dana. Sledeca su iskustva:Kako ti se pokazala nordik? Ja se razmisljam da je uzmem
***. Nije mi se dopalo sto je do -15.Trebao si da kupiš LG S12EQ. Klima je odlična, lagano greje, ne pregreva, tihe su obe jedinice... i košta 60k dinara
*********. Nije mi se dopalo sto je do -15.
Videcu jos dan dva pa resavam. Problem je sto moram iz svog dzepa da platim demontazu i ponovnu montazu.
Ako nije bila @monique90 da potvrdi te tvoje tvrdnje ne verujem ti 😂Trebao si da kupiš LG S12EQ. Klima je odlična, lagano greje, ne pregreva, tihe su obe jedinice... i košta 60k dinara
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari