Šta je novo?

Klima za 40ak kvadrata

SaleExyu

Poštovan
Učlanjen(a)
20.09.2022
Poena
90
Pozdrav svima. Planiram da se grejem na klimu . U spavacoj sobi planiram da postavim mida extrime save 12 da greje nekih 20ak kvadrata i u dečijoj hissense easy smart nekih 15ak kvadrata nadam se da nisam pogrešio sa ovim klimama bile su na akciji obe stim sto midea nije još stigla pa imam fore da je zamenim ako mi vi kažete da je loš i da lose radi poso 😃mada sam dosta čuo pohvale za nju posebno za ekonomičnost . E sada mi je potrebna za tu veću prostoriju neka do 80.000 dinara koja je dobra i da ne crpa često u defrost zimi. Takodje me zanima da li uzeti neku 18cu ili 12cu neku boljeg kvaliteta.

Pozdrav svima. Planiram da se grejem na klimu . U spavacoj sobi planiram da postavim mida extrime save 12 da greje nekih 20ak kvadrata i u dečijoj hissense easy smart nekih 15ak kvadrata nadam se da nisam pogrešio sa ovim klimama bile su na akciji obe stim sto midea nije još stigla pa imam fore da je zamenim ako mi vi kažete da je loš i da lose radi poso 😃
Pre bi zamenio Hisense nego Midea 😉
Poz i tebi, dobar ti je plan ( grejanje na klimu )
Uzmi 12 boljeg kvaliteta.
ili 14btu Fuji 🙂
123.webp

Poslednja izmena:
A midea ok za 30 40 kvadrata i da li je ekonomična? Sad se sikiram za ovu hissense 😃 dal ce vrsiti poso svakako imam i grejanje na rva za bas bas jak minus ako zakove.. hissense sam mozda mogo za hissense comfort da menjam uz molbu da ih smatram ali videh da je to tu negde a za taj novac od 37000 je ok nadam se za 12 kv

Poslednja izmena:
Vrsice ti posao koju god da si uzeo, neces primetiti sto se ekonomicnosti tice, svaka je ista, jos uvek smo labavo sa strujom- cenama, da je izlisno razmatrati koja klima trosi manje od neke druge.

Vrsice ti posao koju god da si uzeo, neces primetiti sto se ekonomicnosti tice, svaka je ista, jos uvek smo labavo sa strujom- cenama, da je izlisno razmatrati koja klima trosi manje od neke druge.
Pa i ja cenim da za tu kvadraturu malu svaka ce da radi top! Ni jednu neću da guram u 40 50 kvadrata nego 3 klime svaka po 20 30 plafon i manje ce da pokriva zato uzimam vise klima

Nazad
Vrh Dno