Nije mi se ulazilo preko telefona u dokumentacijuPa zasto teoretisete kad je fujitsu napisao to u specifikacijama svakog modela.
Uopce nije napisao o padu kapacitetu ispod 5 m.Nego je samo naveo koliko se kapacitet smanjuje iznad 5 m![]()
pre će biti da je nedostatak platežno sposobne tražnjeSve cene robe koja dolazi iz Kine (i šire) su vezane za $ Dolar, pošto se pomenuti ne drži baš najbolje trenutno, cene su u padu!
Drugi razlog je smanjena potražnja, mada to će kratko trajati, bar dok ne počnu vrućine.
😂Uh, daj boze da nedodje do nestanka sruje ( restrikcije ) jer imam Fujitsu ASYG18KMTA klimu i neznam kako bi kompresor startovao posle 4 - 6h bez napajanja strujom. Dali je proizvodjac imao uvidu opciju da na -15C klima moze da se ukljuci a da pri tom nedodje do nikakvih problema?
Tako je.Nije mi se ulazilo preko telefona u dokumentaciju
Kao što sam pretpostavio, razlika između 5 i 7,5 metara instalacije, imaš dramatičan gubitak od 0,06% snage![]()
Moguce je, ako je cop 5 na 15 stepeni sa potrosnjom od 160w dolazimo da na izduvu daje 800w toplote sto nije malo, ako je dobra izolacija, kod mene midea xtreme gasi kompresor na 240w i gree viola na 300 sto nije bas najbolje u prelaznom periodu.Moja 12 modulira na oko 300w prosek, a ide do 250w minimum, tako da 18 bi trebalo da bude oko 400w.
Modulacija bi trebalo da bude neko tiho održavanje dostignute temperature, kod mnogih koji kažu da im troši 160w je izduv hladan jer grejanje na 160w jednostavno nije moguće, tako da vodi računa o tome.
Informiši se ovde, ali pitaj I ljude koje znaš, pitaj instalatere koje znaš, prodavce... pa na kraju sumiraj.
Da, verovatno u prelaznom periodu nije baš prijatno pali gasi, ali realno na +15c mnogi je neće ni upaliti tokom dana.Moguce je, ako je cop 5 na 15 stepeni sa potrosnjom od 160w dolazimo da na izduvu daje 800w toplote sto nije malo, ako je dobra izolacija, kod mene midea xtreme gasi kompresor na 240w i gree viola na 300 sto nije bas najbolje u prelaznom periodu.
nema potrebe sat vremena, izvadi baterije i pristisci dugmice nasumicno oko minut da se izvuce napon i to je toMože li da se resetuje daljinski.Ili izvadi baterije iz daljinskog i ostavi sat vremena pa opet pokušaj da podesiš za grejanje.Koja je tačna oznaka daljinskog upravljača.
Kako se uopste resetuje?Može li da se resetuje daljinski.Ili izvadi baterije iz daljinskog i ostavi sat vremena pa opet pokušaj da podesiš za grejanje.Koja je tačna oznaka daljinskog upravljača.
E, mali otvor nema, ali uspeo je fazon sa "izvadim baterije, stiskam dugmice". Grejemo seeee, weee. Hvala veliko.Pored tastera na daljinskom ima mali otvor na kome piše reset. Tu se na primer pritsne vrhom hemijske olovke i zadrži nekoliko sekundi.
Popusti više sa Gree klimama, pomisliću da ti tašta drži EnergyNet, pa ih zato mrziš.Ta klima tako radi kao što vidiš loše održava zadatu temperaturu ima dosta sličnih primera vezanih za klime istog proizvođača..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari