Da, ti si kupio one mucene Mission 18ice bese koje su za razliku od 12ice bas krs
A ja bas za Mission 12icu kazem da je jedina klima koja nikada nije imala nikakav problemcic niti tripcic, zaboravis da je imas, a nije "servisirana" nijednom
I tim modelom su generalno i ppstali popularni tada ovde, Mission 12ica je bila best buy godinama.
Ima u onoj staroj temi koja je zakljucana kada se renovirao forum bas prica o njemu i koje klime je poceo da radi...taj brend mislim da nije ni postojao duze od 2 godine, verovatno neki srpski rebrand Midea-e.
Povuce coveka prilika koja se otvori, mi smo bili ovlasceni za LG, Panasonic, Chigo, pa dosao KimTec sa Vivaxom, reko ajde...i mogu ti reci da nijednu reklamaciju nismo imali za x hiljada ugradjenih. Povedeni tim primerom potpisemo i sa ComTrade za Crypton, kasnije preimenovan u Tesla...zali Boze potpisa
Potrosismo vise vremena na jeftine reklamacije, nego na ugradnje, pa nismo produzili ugovor. I posle se nasao Haier koji se takodje pokazao super, ali se cale penzionisao nakon 2 godine saradnje.