To zanemari.Probao sam jos nesto,a klimu skoro ni ne koristim sad.Upalim ponekad.
Malo ne bune ove tvoje tvrdnje, a koristiš je povremeno. Ja imam Hi Nano, spusti se ona ispod 400 ali onda se vrlo brzo ugasi, ne radi na tako niskoj potrošnji dugo i to ne mogu da vodim uspješim radom klime.
Ako se ne ugasi jer postigne temperaturu, ugasiće je defrost, Svako sledeće kretanje nije ispod 700wati zavisno od temperature.
Više mi odgovaraju tvrdnje od LukaP jer su mi logičnije i podudaraju se sa ovim mojim. Evo kako je kod mene po mjesecima, stalno upaljena, neizolovan prostor od 20m2, naštimana sad na 19 normal mod, ventilator 3 brzina u sobi konstantno u svakom ćošku na visini od 70cm, 22 stepena. Evo i potrošnja po mjesecima.
Captured with Lightshot
prnt.sc
Evo danas koliko troši, trenutno je 2 stepena napolju uz veliku vlagu.
Ono što mi smeta kod nje, a vidim i ti pišeš, kad ponovo kreće voli da povuće puno struje.
Radi ona posao, al mi smeta ta njena kultura rada, kad ponovo kreće na ovakvim temperaturama, nema milosti u svojoj šteljivosti.
Ovo moje se podudara sa LukaP i njegovom klimom.
Ono što sam otkrio kod nje, dovoljno je da povećam ili smanjim brzinu ventilatora, spustiće temperaturu u sobi na 20, ako stavim brzinu ventilatora na 2. Ako je brzina veca, na tri kao sad u sobi je 22. Dovoljno je samo da se igram brzinom ventilatora.