Izvini ali moja ni jedna klima ne radi nista od navedenog "krlja, tandrce i vristi,"Dzaba, on ce i tada misliti da je nornalno da klima krlja, tandrce i vristi, da tako rade i skuplji modeli...a zasto? Pa zato sto iskustva ima sa tom i mozda jos nekom on/off klimom.
A tek kada ljudi upadnu u premium brendove i jace modele Toshiba, Panasonic, Mitsubishi i Daikin brendova, pa kada skontaju kako zapravo dobra klima treba da radi...da vidis kako mene malo, malo, pa svrbi dzep za soma i po za klimu...nego sto su meni sve klime bas mnogo predimenzionisane(recimo da grejem samo deo stana od oko 55m2 sa 2 12 Viole i jednom 12 Luca-imao jos jednu i skinuo jer se nije palila), pa se bas nikada ne naprezu...
Kao sto sam pomenuo u jednom od postova, prvu klimu kad sam kupio te godine je bio pravi test pukovnik ili pokojnik. To mislim i da je bila poslednja jaca zima, posle toga su sve bile kao i ove godine blage sa svega par nedelja mraza.
Tu godinu (ne secam se tacno koja je bila) ali tipa ja sam ugradio klimu u jesen i ta zima je bas bila jaka. Tada sam se grejao na 1 TA pec 4kw i ovu jednu klimu, super se pokazala. Moji stari postovi mislim da imaju sa potrosnjama itd, koga ne mrzi da kopa u proslost neka nadje. Ova prva najstarija ne modulira ispod 300w ~ ove ova najnovija ide do 250 (isto ima slika na forumu)
Tako da izvini ali kao sto sam rekao vise puta ne mogu da pljujem i kritikujem nesto sto je za sada skroz ok ...
Ne osporavam da bi skuplje vrv overall bile bolje ali prosto kolicina novca mi ne daje proporcijalno bolje, nema validnog opravdanja kod mene.
Evo zimus kad su bili oni minusi do -10
Ja sa ribom i odlucimo do vikendice da odemo, kresnem klimu preko wifi 2h pre, stizem ono vec oko 18 stepeni (pre toga danima ugasena termostat iz klime pokazivao 6 stepeni pre nego sto sam ukljucio)
Do duse 1 soba je bila zatvorena jer imaju 2 spavace, dok se mi raskomotismo vec je bilo kako treba. Sjajno vece komfor na nivou minimalna potrosnja (samo po potrebi)
Ne zaista nemam primedbe, jedino cu ove godine da ugradim jos jednu zbog vece brzine zagrevanja i veceg komfora (Vikendica)
Poslednja izmena od urednika: