Milan1980
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 14.12.2018
- Poena
- 115
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Ryzen 5 3400g
- Matična ploča
- Asus A520K
- RAM
- 2x8gb Kinston
- GPU
- /
- Storage
- 1Tb Kingston Nvme
- Zvuk
- /
- PSU
- FSP pro 450w SFX
- Kućište
- Jonsbo c6
- Monitor
- Lenovo A24i
- Miš & tastatura
- Kinez
- Mobilni telefon
- S20+ i P30 lite
- Pametni uređaji
- Mi band 5
Xiaomi Air Purifier 3H
Xiaomi 360 2k pro
Zeblaze Btalk 3
- Pristup internetu
- Optički internet
- Mobilni internet
Pa vec je vodovodzija stemao i ubacio bas te cevi u betonski/noseci zid. Ide prilicno lako sa dobrom masinom sa kojom je on radio, onaj Hilti pravi Hilti
. Sada ce se raditi i el. instalacije pa bi isto platio da mi samo i tu ustemaju za tu cev. Zato pitam da li mogu ove bakarne cevi da idu malo gore pa dole, da li se pravi problem neki sa takvom instalacijom?
Vrlo moguce da cu spsutiti gips uz zid da prekrijem i taj odvod. Klima se montira na nekih 10cm od plafona, visina zidova standard 260cm
Inace iako imam prilicno alata, izmedju ostalog i "hilti" ali je sve to amaterskog tipa tako da se trudim da ono u sta se ne razumem prepustam profesionalcima. Sigurno ne bi nikad rusio noseci zid, pogotovo ne hiltijem
Послато са SM-G935F помоћу Тапатока
Vrlo moguce da cu spsutiti gips uz zid da prekrijem i taj odvod. Klima se montira na nekih 10cm od plafona, visina zidova standard 260cm
Inace iako imam prilicno alata, izmedju ostalog i "hilti" ali je sve to amaterskog tipa tako da se trudim da ono u sta se ne razumem prepustam profesionalcima. Sigurno ne bi nikad rusio noseci zid, pogotovo ne hiltijem
Послато са SM-G935F помоћу Тапатока
Poslednja izmena: