Ne uzimati Tesla, LG. Gree, Midea, Bergen su ok.
Ljudi šta kažete na Lg P12EN. Sada je na nekom popustu. Sa kojom klimom drugih proizvođača je ekvivalent.
Gesendet von meinem Moto Z (2) mit Tapatalk
Da li neko moze da mi pomogne. Bas mi cudno da su razlicite, ali opet, nemam pojma...Stigla mi je klima, gree viola. Da li je normalno da imaju razlicite oznake unutrasnja i spoljna jedinica.![]()
![]()
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Ајд да питам, пошто размишљам да узмем климу. Шта фали клими од 200 € за собу од 15км2, која ће служити искључиво за хлађење? Евентуално грејање у мају кад не ради централно а буде хладно као ове године.
Немам намеру да купујем климе од 50к са сликама Микија и Шиље[emoji3]. Али стварно ме занима, не могу да читам 15 хиљада постова. Трба ми клима за моју собу од 15ак км2 а да буде што повољнија. Видео сам неке Николе.
Послато са Mi A2 6/128 уз помоћ Тапатока
Hvala druze.Rekla ne kazala, sam si sebi odgovorio, LG je preskup za ono sto nudi a ostali su jednostavno losi. Gree i Midea su provereni za jeftinije modele.
@illuminator80
Uvek se razlikuju oznake jedinica jer se mogu kupiti i posebno.
Ne fali ništa. Oscilacije sobne temperature će biti malo veće, no to nije problem. Hoće da krcka plastika i daljinac može biti sklon raspadanju. Ako ti to nije problem onda je to tô.
Nisi imao prilike ni filtere da vidis, po svoj prilici
Lepo ja rekoh, kriminalno je da nema filtere sa ciscenjem ili ti, da ne mozes minimum jednom mesecno sam da skines i ocistis filter, bez majstora.
Kod invertera je to obavezno, ne bi li funkcionisao ispravno.
Panel se ni ne otvara dok klima radi.
Od mojih ~20ak klima, ni jedna ne krcka pri hladjenju, cak ni ti jeftini Vivaxi i neka krs Corel...
Mozda je Aux specijalni level krsa, ali vecina ih je ok sto se toga tice.
Čekajte ljudi, koga briga za kvalitet izrade daljinskog? [emoji23]
Sent from my MI 8 using Tapatalk
Moze li dodatno objasnjenje cemu sluzi i zasto ga skinuti?Da i skini ga.
Moze li dodatno objasnjenje cemu sluzi i zasto ga skinuti?
Послато са SM-G960F помоћу Тапатока
Gorenje je. Imam jos jednu od njih stara 5 godina i nema ovaj filter, moguce da mi se na ovoj novoj desava neravnomerno duvanje + glasnija unutrasnja jedinica bas zbog toga. Hvala na informacijamaTi dodatni filteri imaju svoj vek trajanja, a nisu predviđeni za zamenu, tj. ne mogu se kupiti na tržištu (izuzev filtera koje koriste znatno skuplji uređaji, no to nije ovde tema). Vremenom u sebi nakupe dovoljno prašine da smanje protok vazduha kroz standardni filter za prašinu na koju su i zakaceni. Izuzetak je jedino filter sa srebrnim premazom koji u režimu hlađenja ispušta jone srebra koji imaju biocidno dejstvo (no to je u praksi teško proveriti). Dakle, dodatni filteri ovog tipa smanjuju protok vazduha i guše klimu.
Ovo sa slike je ili Galanz ili nešto iz njegove kuhinje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari