To je 15e vise od ostalih, svako ko radi ugradnju invertera ispod 70e ne racunam u majstora, osim ako vam nije rodjak. A tu je uracunat i put i znanje da sta god zafali on je tu. Mi ostali mozemo da se oslonimo samo na lokalce koji realno svi manje vise vole da fusare. Znaju da rade, imaju alat, ali mentalitet....
Nas covek lepo plati klimu 100k, i kad izlazi iz radnje prosjaku da 2k, a usput na pumpi dok toci gorivo da devojkama koje brisu stakla svakoj po 5k... kusur na kasi ne uzima.Takav ti je nas čovek
Iskesira se 100000 pa zapne za 2000
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Takav ti je nas čovek
Iskesira se 100000 pa zapne za 2000
Pre jedno 15 godina montirao kod gospodina u Takovskoj poznatog pod imenom Dan TanaNas covek lepo plati klimu 100k, i kad izlazi iz radnje prosjaku da 2k, a usput na pumpi dok toci gorivo da devojkama koje brisu stakla svakoj po 5k... kusur na kasi ne uzima.
Kad dodje majstor da montira klimu njemu plati 100eur a njegovog pomocnika casti sa 5k...
E to je pravi domacin, a ne vi se sve stiskate za 100 evrica![]()
Siguran sam da ni Dule ne naplacuje prostu montazu 5000 viseA zapravo iskesira se 69000din pa zapne za 5000din sto mu traze vise nego vecina servisa.
@nexteen evo i ja se prikljucujem ekipi nenormalnih sto smatra da ste vi "dule" ili vas lik finansira za ovo silno reklamiranje. Brate, svaki treci post dule ovo dule ono, niko ne postoji samo dule dule dule.
Siguran sam da ni Dule ne naplacuje prostu montazu 5000 vise
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
:d...Eto necu ga vise spominjati ovde , nemam potrebe za tim , kome treba naci ce nacin da dodje do njega ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari